TFF

Türkiye, deprem afetinin yaralarını sarmak için birlik ve beraberlik duygusuyla kenetlendi.

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından 11 ilde asrın felaketi yaşanırken, artçılarla da hasarlar artıyor

Maddi manevi büyük kayıpların meydana geldiği deprem bölgesine 81 ilden yardım eli uzanıyor.

Depremde hayatını kaybeden 46 bine yakın vatandaşımızın arasında spor dünyasından da isimler yer aldı.

Türkiye'yi sarsan büyük deprem felaketleri sonrası; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beINbeIN Medya Grubu ortaklığı ile yardım kampanyası düzenlenecek.
A Spor, beINbeIN Sports, D Smart Sports, TivibuTivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5'un ortak canlı yayın gerçekleştireceği "Omuz Omuza" dayanışma ve yardımlaşma kampanyası, depremzedelere destek olacak.

Uzun soluklu kampanya süresince elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak.

Kampanyasının detayları da açıklandı. Bu kapsamda, "TFF Omuz Omuza" ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak merak ediliyor. İşte yardım projesinin detayları...

TFF Omuz Omuza kampanyası ne zaman?

Omuz Omuza yardım kampanyası, 1 Mart-15 Haziran tarihlerinde yapılacak.

1 Mart Çarşamba günü saat 20.00'de televizyon ve radyolardan gerçekleştirilecek ortak canlı yayınla yurt içinde ve yurt dışında futbola gönül veren ve deprem felaketleri sonrasında kalbi Türkiye için atan herkesi bir araya getirmeyi hedefleyen kampanyaya kulüp başkanları, futbolcular, teknik direktörler katılacak.

Yayın kanalları

Kampanya A Spor, beIN Sports, D Smart Sports, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5'un ortak canlı yayınıyla gerçekleştirilecek.