Türkiye Tek Yürek ne zaman, saat kaçta ve hangi kanallarda yayınlanacak? İşte deprem ortak yayın sunucuları!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük deprem başta Hatay, Adıyaman, Gaziantep olmak üzere 10 ili derinden etkiledi. Depremin 10. gününde enkaz başında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Enkazdan çıkarılan ve depremden etkilenen depremzedeler için Televizyon Yayınları Derneği ortak yayın yaparak bağış toplanacağını duyurdu. Türkiye Tek Yürek adı verilen programın sunucuları da belli oldu.

Depremzedelere destek olmak isteyen vatandaşlar, deprem ortak yayınının detaylarını araştırmaya başladı. Peki Türkiye Tek Yürek programı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Sunucuları kimler? İşte merak edilenler…

Türkiye Tek Yürek ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Başta Kahramanmaraş olmak üzere Adana, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adıyaman'da büyük hasara sebep olan depremin ardından depremzedelere destek olmak amacıyla ortay yayın düzenleniyor. Televizyon Yayıncıları Derneği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"15 Şubat Çarşamba gecesi saat 20.00'de Televizyon Yayıncıları Derneği olarak yaraları sarmaya katkıda bulunmak için bir yardım gecesi düzenleme kararı aldık" denildi. Yapılan çağrıya STAR, ATV, KANAL D, SHOW, TV8, FOX, TRT ve KANAL 7'den olumlu yanıt geldi. Kanalların katkısı ve ortaklığıyla düzenlenecek yardım kampanyası programı, tüm kanallar tarafından ortak yayınla izleyiciye ulaştırılacak."

Türkiye Tek Yürek sunucuları

Türkiye Tek Yürek programı, bu akşam saat 20:00'de başlayacak. Yardım programına katılan tüm kanallarla ortak yapılacak olan yayında, sunuculuğu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz üstlendi.