Binali Yıldırım’dan ‘caps’ yapanlara teşekkür
İHA

Sultanbeyli Bilim ve Teknoloji Merkezi, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın katıldığı törenle açıldı.

Son günlerde hakkında yapılan caps'lere değinen Binali Yıldırım, “Bizim ‘Onu da yaptık’ diye bir lafımız dolaşıyormuş. Gençler artık o söylediklerimizi caps'ler yapmışlar, klipler yapmışlar. Sağ olun, var olun. Sizlere çok teşekkür ediyorum, sizleri seviyorum sevgili gençler.” dedi.

Binali Yıldırım’dan ‘caps’ yapanlara teşekkür

GENÇLERE CAPS TEŞEKKÜRÜ

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım prorgramda gençlerle bir araya gelirken, “Ortalığı bir inletin bakalım gençler. Sizin deyiminizle ortalık bir yıkılsın bakalım.” diyerek kürsüye çıktı.

Binali Yıldırım’dan ‘caps’ yapanlara teşekkür VİDEO

Yıldırım’ın sözleri üzerine salondaki binlerce genç, kendisine coşkuyla karşılık verdi. Binali Yıldırım, şu açıklamalarda bulundu:

“Gençler gururumuz, gençler geleceğimiz. Bizim için gençler çok önemli. Son günlerde sosyal medyayı takip ettiniz mi? Bizim ‘Onu da yaptık’ diye bir lafımız dolaşıyormuş. Gördünüz mü? Kastamonu’daki 15 Temmuz tünelleri için söylemiştim onu. Gençler artık o söylediklerimizi caps'ler yapmışlar, klipler yapmışlar. Sağ olun, var olun. Sizlere çok teşekkür ediyorum, sizleri seviyorum sevgili gençler."

Binali Yıldırım: Ilgaz Dağı Tüneli’ni de biz yaptık VİDEO


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)