Kerem Bürsin kimdir

Kerem Bürsin kimdir

Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" dizisiyle yıldızı parlayan Kerem Bursin, düzgün fiziği ve yakışıklılığıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. Genç kızların sevgilisi Kerem Bursin, ünlü firmaların reklamlarında da yer alıyor.

İşte Kerem Bürsin'in hayatı...

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğdu. Türk oyuncu Kerem Bürsin Kanald 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide "Kerem Sayer" rolüyle tanınmıştır.

15 YAŞINDAYKEN ABD'YE YERLEŞTİ

2002'de on beş yaşındayken Teksas'a (ABD) yerleşti. Daha sonra üniversite eğitimi için Boston'a gidip orada Emerson College'da okudu. Kerem Bürsin, eğitimini tamamladıktan sonra Los Angeles'a taşındı. Oscar'lı yapımcı Roger Corman'ın, daha sonra aynı yönetmenin Sharktopus ve Ghost of the Imperial Palace filmlerinde oynadı.

Amerika'da yaşayan Kerem Bürsin, Boston Emerson College'dan sonra üniversite eğitimini tamamladı. Daha sonra Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine de başlamış oldu.

İNGİLİZCE VE FRANSIZCA BİLİYOR

Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bürsin, Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı. Kerem Bürsin, Eric Morris Technique'te Eric Morris'ten 2 yıl oyunculuk eğitimi almıştır. İyi derece İngilizce, orta derecede Fransızca bilmektedir.

Halen Güneşi Beklerken isimli dizide, Kerem Sayer karakterini canlandırmaktadır.