Cem Boyner'den Berkin Elvan eylemlerine hazırlık talimatı

Cem Boyner'den Berkin Elvan eylemlerine hazırlık talimatı

Gezi eylemleri sırasında polisin attığı gaz fişeğinin kafasına çarpmasıyla hayatını kaybeden Berkin Elvan için tüm Türkiye'de halk sokaklara döküldü. Dün akşamdan başlayan eylemciler ile polis arasındaki arbedelere Cem Boyner'den destek geldi.

"TÜM MAĞAZALARIN İNTERNET ŞİFRELERİNİ KALDIRIN"

Gezi eylemlerinde "çapulcuyum" pankartı açan Boyner Mağazacılık'ın sahibi Cem Boyner, bu sabah çalışanlarına gönderdiği mailde, "tüm mağazaların internet şifrelerini kaldırın" talimatı verdi.

Cem Boyner'den Berkin Elvan eylemlerine hazırlık talimatı

"EYLEMCİLERE SU VE İLK YARDIM MALZEMESİ"

Cem Boyner, mağazalara sığınabilecek eylemciler için de su ve ilk yardım malzemesinin eksiksiz bulundurulmasını istedi.

BOYNER'İN MAĞAZALARINA GÖNDERDİĞİ E-POSTA

Boyner'in bu sabah tüm mağazalarına gönderdiği e-posta şöyle;

"Tüm mağazalarda müzik yayınını durdurun bu gün. Mağazalardaki müşteri etkinliklerini iptal edin.. Bugün ve yarın.. Tüm mağazların (şifreliyse) wifi şifrelerini iptal edin hemen. Vatandas istediği yerden haberleşme imkanına sahip olsun. Kritik noktalardaki magazalarinizin hassas, evi uzak noktalarda olan, fiziki acidan ilgiye ve destege ihtiyaci olabilecek personelini erkenden evine gonderin. Magazalariniza siginabilecek vatandaslara yardim icin su, ilkyardim malzemesi vs. eksiksiz bulundurun.. Bu guzel halki Allah korusun ama biz de bize duşeni eksiksiz,kimseyi ayirmadan yapacağiz. Sorusu olan once sorusunu vicdanina sorsun, gereğini yapsin, sonra isterse sirketine, merkeze sorsun. Allah utandirmasin."