CHP'li belediye Abbasağa'ya iş makinesiyle girdi
ensonhaber.com

Spor aletlerinin yerine kafe yapılacağını öğrenen mahalleli, duruma tepki gösterip parkta yapılacak inşaatı engellemek için beklemeye başladı. Mahalle sakinleri, parktaki inşaata sosyal medyadan da tepki gösterdi.

BELEDİYE EKİPLERİ PARKA GİRDİ

Abbasağa Parkı'nda kafe isyanı çıktı. Parkın giriş kısmındaki spor aletleri dün Beşiktaş Belediyesi ekipleri tarafından söküldü.

CHP'li belediye Abbasağa'ya iş makinesiyle girdi

MAHALLELİ TEPKİ GÖSTERDİ

Bugün iş makinesinin parkta çalışma yaptığını gören mahalleliler, alana kafe yapılacağını öğrenince çalışma yapan işçilere tepki gösterdi. Yoğun tepki üzerine çalışma yapan işçiler, iş makinesini park içinde bırakıp gittiler. Park içinde kafe istemediklerini söyleyen vatandaşlar, çalışmanın olduğu yerde beklemeye başladı.

CHP'li belediye Abbasağa'ya iş makinesiyle girdi

Doğma büyüme Beşiktaşlı olduğunu söyleyen Altıner Kalafat, “Bu alan Abbasağa’nın tek yeşillik alanı. Bizim halkımız gece gündüz burada toplanıyor, burası bizin oturma alanımız. Belediye buraya bir kafe yapmak istiyor. Biz buna karşı çıkıyoruz. Böyle bir şey yapılırsa bir betonlaşma başlayacak parkımızda ve bu yeşil alan telef olup gidecek. Bunu biz kesinlikle istemiyoruz ve karşıyız. Burada spor aletleri vardı. Spor aletlerini dün belediye sökmüş. Halkımız görmüş biz de müdahale etmek için geldik. Toplanıyoruz, bunu yaptırmayacağız" dedi.