İngiltere'nin Başkenti Londra'da bir adam, aracıyla yolda seyir halinde ilerlerken, direksiyon başında telefon kullananları korkutarak trafikte cep telefonunun tehlikesine dikkat çekmeye çalıştı.

SESSİZCE YAKLAŞIP KORKUTUYOR
Adam seyir halindeyken hemen yan şeridindeki bir kadının telefon kullandığını görüyor. Tam o anda sesizce yanına yaklaşan adam açık olan camdan kadına bağırarak korkutuyor.
Trafikle cep telefonu kullananları korkutan adam-İZLE
Sonrasında bir başka adamı aynı şekilde korkutmayı başaran adam, iki kişinin de telefonunu elinden bırakmasına sebep oluyor.

TROLLENEN ŞOFÖRLER
Adamın telefon bıraktırma yöntemlerinden biri de farklı yollarla sataşmak oldu. Kimilerinin camına çöp poşeti atan adam kimilerininkine ise muz kabuğu attı. Yaptığı çalışma ile hem eğlenen hem de trafikteki cep telefonu kullanımına dikkat çeken adamın videoları büyük ilgi gördü.