Biden'ın sözlerine Putin'den cevap geldi: Ona sağlıklar dilerim
AA

ABD Başkanı Joe Biden, Amerikan televizyon kanalı ABC News'ten George Stephanopoulos'a açıklamalarda bulunmuş ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili sert ifadeler kullanmıştı.

"PUTİN BİR KATİL, BEDEL ÖDEYECEK"

"Putin'in bir katil olduğunu düşünüyorum." diyen Biden, Putin'in ABD seçimlerine karışmasının bedelini ödeyeceğini söyleyerek, "Putin, bir bedel ödeyecek. Kısa süre içinde göreceksiniz." ifadelerini kullanmıştı.

Joe Biden'ın bu açıklamalarına ardından Vladimir Putin'den yanıt gecikmedi.

Joe Biden'dan Putin'e sert sözler: O bir katil

"ABD, RUSYA'YI MUHATAP ALMAK ZORUNDA KALACAK"

"ABD Rusya'yı muhatap almak zorunda kalacak." diyen Putin, Rusya'nın Amerika'dan farklı bir genetik kodu olduğunu söyledi.

Şartların Rusya'nın lehine olduğu müddetçe ABD ile çalışabileceklerini belirten Rusya Devlet Başkanı, Amerika'nın Rusya ile kendi kurallarına göre ilişki kurmak istediğini ifade etti.

"JAPONYA'DA NÜKLEER BOMBA VE AFRİKA'DA KÖLELİĞİ KULLANDILAR"

Son olarak Amerika'nın 'Japonya'da nükleer bomba ve Afrika'da köleliği kullanan bir devlet olduğunu' söyleyen Putin, ABD'nin soykırım bilincine sahip bir devlet olduğunu sözlerine ekledi.

Biden'ın sözlerine Putin'den cevap geldi: Ona sağlıklar dilerim

"BAŞKA BİR ÜLKEYİ DEĞERLENDİRMEK AYNAYA BAKMAK GİBİDİR"

Vladimir Putin'in, Joe Biden'a yönelik açıklamaları şu şekilde:

"İnsanlar gerçekte kendilerinde olanı başkalarında görmeye yatkındırlar. Başka bir ülkeyi, devleti, halkı ya da kişileri değerlendirmek aynaya bakmak gibidir.

ABD, Rusya'yı muhatap almak zorunda kalacak. ABD, bizim onlar gibi olduğumuzu düşünse de bu öyle değil, bizim farklı bir genetik kodumuz var.

"ŞARTLAR YARARIMIZA OLDUĞU MÜDDETÇE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Şartlar bizim yararımıza olduğu müddetçe ABD ile çalışmaya devam edeceğiz. ABD, Rusya ile kendi kurallarına göre bir ilişki kurmak istiyor.

'ABD bilinci' zor koşullarda gelişti. Hatta ve hatta yerel halka uygulanan soykırımla oluştu, ona bağlıdır. Dahası, ABD Japonya'da nükleer bomba ve Afrika'da köleliği kullanan bir devlet olmuştur."

Biden'ın sözlerine Putin'den cevap geldi: Ona sağlıklar dilerim

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)