'Chris Brown: Welcome to my Life' (Hayatıma Hoşgeldiniz) adlı belgeselde ünlü şarkıcı, Rihanna ile arabada kavga ettikleri sırada şarkıcıya nasıl yumruk attığını anlattı.
KOLUNU DA ISIRMIŞ
Rihanna'nın kolunu da ısırdığını söyleyen 28 yaşındaki Brown, olayın ardından kendisini bir 'canavar' gibi hissettiğini ve bu kavganın sonsuza kadar peşini bırakmayacağını düşündüğünü söylüyor.

ŞARTLI TAHLİYE OLMUŞTU
2009 yılında bir arabada gerçekleşen olayın ardından Rihanna'nın saldırıya uğramış görüntüleri ortaya çıkmıştı. Brown beş yıl boyunca gözetim altında tutulmak kaydıyla şartlı tahliye olmuş, kamu hizmeti cezası almıştı.
RİHANNA BENDEN NEFRET ETTİ
Brown'a göre Rihanna ile ilişkileri, daha önce reddettiği halde bir çalışanıyla ilişkisinin olduğunu kabul etmesinin ardından inişli çıkışlı bir hale geldi. Rihanna'nın kendisine bir daha hiç güvenmediğini ve kendisinden nefret ettiğini söyleyen Brown bu yüzden sürekli kavga ettiklerini anlattı.
2009'da yaşanan saldırının ise Rihanna'nın gittikleri bir partide kadını görmesinin ardından yaşandığını belirtti.