
Tüp bebek operasyonu için parmaklılar ardından eşine gizlice sperm gönderen Filistinli mahkum Ammar ez-Zebin'in bebeği Mühenned dünyaya geldi.
EN BÜYÜK HAYALLERİYDİ
Tüp bebek operasyonu için parmaklılar ardından eşine gizlice sperm gönderen Filistinli mahkum Ammar ez-Zebin'in eşi Ümmü Beşair, Nablus'taki el-Arab el-Tahassusi Hastanesi'nde Mühenned adını verdikleri bebeğini dünyaya getirdi. Batı Şeria'nın Cenin kentinde yaşayan Zebin'in eşi Ümmü Beşair, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin ve eşinin en büyük hayali olan oğlu Mühennned'in doğumuyla hayatının en güzel anlarını yaşadığını söyledi.
"DAKİKALARI SANİYELERİ SAYDI"
Eşinin sperminin hapishaneden nasıl çıkarıldığını açıklamak istemeyen Ümmü Beşair, "Güvenlik gerekçesiyle eşimle görüşmeme izin verilmiyor. Aramızdaki tek bağ mektuplar ve avukatlar. Ammar son mektubunda Mühenned'in dünyaya gelmesi için dakikaları, saniyeleri saydığını söylemişti" dedi.
Doğal yollarla hamile kalmasının mümkün olamadığını söyleyen Ümmü Beşair, "Eşimin kardeşinin, anne ve babasının şehit olmasından sonra ev bomboş kaldı. Ben kızlarımla tek başıma yaşıyordum. Tüm bunlar beni bu şekilde hamile kalma yoluna itti" diye konuştu.
Anne, eşleri hapishanede tutuklu bulunan diğer kadınları da çocuk doğurmaya teşvik edecek bir adım attıklarını belirtti.
Daha Fazla Yorum Yükle
0 Yorum Yapılmış