- Haberler
- Dünya Haberleri
- United Airlines yolcusu darp edildi
United Airlines yolcusu darp edildi
- 10.04.2017 - 18:26

ABD merkezli havayolu şirketi United Airlines'ın bir uçağı Chicago O’Hare Havalimanı'nda uçuş için hazırlanıyordu. Havayolu şirketi, koltuk kapasitesinin üzerinde rezervasyon yapınca yetkililer duruma el koydu.
YOLCUYU YERDE SÜRÜKLEYİP DARP ETTİLER
Bunun üzerine harekete geçen güvenlik görevlileri, uçaktan çıkarmak istedikleri adamın itirazına aldırış etmedi.
"BENİ ÖLDÜRDÜLER!"
Havayolu şirketindeki çalışanlar yolcuyu yerde sürükleyip, darp ederek uçaktan attı. Doktor olduğu iddia edilen ve kanlar içinde kalan mağdur adam, "Eve gitmem gerekiyor. Beni öldürdüler!" diye bağırdığı duyuldu.
TWİTTER'DA ALAY KONUSU OLDU
Bu olay sosyal medyada yankı uyandırırken havayolu şirketi de birçok caps'e konu oldu.
HAVAYOLU ŞİRKETİNİN İLK VUKUATI DEĞİL
United Airlines havayolu şirketinin daha önce de bu tarz olaylarla gündeme geldiği kaydedildi. 2008 yılında Kanadalı müzisyen Dave Carroll'un 3500 dolar değerindeki gitarının uçakta kullanılamaz hale getirildiği ve ayrıca havayolu şirketinin 24 Şubat 1989 yılında seyahat ederken kocaman bir delik açıldığı ve birçok yolcunun yaralandığı tekrar gündeme geldi.
United Airlines yolcusunu darp ettiler VİDEO