KPSS soru ve cevapları yayınlandı! 2021 KPSS Alan Bilgisi soru kitapçığı ve cevap anahtarı görüntüleme ekranı
ensonhaber.com

2021 KPSS A Grubu Alan Bilgisi Testleri (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe ve İstatistik), 7-8 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Sınavın tamamlanmasının ardından adaylar, KPSS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları için bekleyişe geçerken ÖSYM tarafından bir son dakika açıklaması geldi.

ÖSYM, yaptığı açıklamada, KPSS A Grubu Alan Bilgisi Testlerinin temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının yayınlandığını duyurdu.

İşte 2021 KPSS A Grubu Alan Bilgisi Testleri soru kitapçığı ve cevap anahtarı görüntüleme ekranı...

2021 KPSS ALAN BİLGİSİ SORU KİTAPÇIKLARI VE CEVAP ANAHTARLARI YAYINLANDI

ÖSYM, 7-8 Ağustos 2021 tarihlerinde üç oturum şeklinde gerçekleştirilen 2021-KPSS A Grubu Alan Bilgisi Testlerinin soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının adayların erişime açıldığını duyurdu. ÖSYM yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''07 - 08 Ağustos 2021 tarihlerinde uygulanan 2021-KPSS A Grubu Alan Bilgisi Testlerinin (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe ve İstatistik) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları (her test için % 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 08 Ağustos 2021 tarihinde saat 14.40'tan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.''

2021 KPSS ALAN BİLGİSİ SORU KİTAPÇIKLARI VE CEVAP ANAHTARLARI GÖRÜNTÜLEME EKRANI