3 çocuklu işçiye asgari ücret 1380 TL olacak
Ajanslar

1 Kasım seçimlerine 14 gün kala muhalefet partilerinin vaatleri, özellikle asgari ücret üzerinden tartışma konusu olurken AK Parti asgari ücreti 1300 liraya çıkaracağını belirtmişti.

BEKARA 1300, 3 ÇOCUKLUYA 1380 LİRA ASGARİ ÜCRET

Buna ek olarak bekarların 1300 lira, 3 çocuğu olan işçilerinse 1380 asgari ücret alacağını Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu.

3 çocuklu işçiye asgari ücret 1380 TL olacak

DAVUTOĞLU BURSA'DA KONUŞTU

Başbakan Davutoğlu bugün Bursa'da oldukça geniş bir katılım sağlanan Bursa mitingini yaptı. Davutoğlu Bursa mitinginde şunları söyledi:

Bugün, huzurumuzu, kardeşliğimizi bozmaya inat Türkiye'nin geleceğine inancımızı bağırmak için toplandık. Bursa bizim cesaretimizin, birliğimizin sembolüdür. Bugün burada kötülüğe karşı iyiliğin, namertliğe karşı mertliğin sesi olmak için biraraya geldik. Bugün kardeşi kardeşten koparamayacaksınız demeye geldik. Diyarbakır Ulu Cami'den Bursa Ulu Cami'yi ayıramayacaklar. Terörün hedefi insanları korkutmaksa buradan söylüyorum her zaman milletimizle birlikte olup birinci safta olacağız. Hiçbir zaman ikinci safta olmayacağız, milletimize siper olacağız.

3 çocuklu işçiye asgari ücret 1380 TL olacak

PKK VE BAĞLANTILARI DA, DEAŞ KADAR KATİLDİR

Son yıllarda dünyanın birçok yerinde her yerde terör olaylarının yaşandığını gördük. Terör Türkiye'nin değil dünyanın derdi haline gelmiş durumda. Bugün işine geldiğinde terörü görmezden gelen hatta destek veren yönetimler var."Katil devlet" diyenlere bu millet cevabını verir. DEAŞ ne kadar alçaksa PKK ve bağlantıları da katildir.