Bakan Lütfi Elvan ve Abdulhamit Gül, TÜSİAD yönetimiyle toplantı yaptı
AA

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) yönetimi ile bir araya geldi.

Toplantı Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirildi.

Basına kapalı gerçekleşen toplantıya, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, başkan yardımcıları Bahadır Balkır ve Murat Özyeğin ile TÜSİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı.

TOPLANTI SONUÇLARINDAN REFORM NİTELİĞİNDE KARARLAR ALINACAK

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün iş dünyasının dinamiğini oluşturan önemli sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmesiyle birlikte sorunlar, çözüm yolları, beklenti ve hedefler değerlendirilerek, görüşmelerin sonucunda reform niteliğinde kararlar alınması amaçlanıyor.

Bakanlar iş dünyası ile bir araya geldi

İŞ DÜNYASI GÖRÜŞMELERİ TOBB İLE DEVAM EDECEK

Alınan bilgiye göre, Elvan ile Gül'ün iş dünyasıyla görüşmeleri yarın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) temsilcileriyle devam edecek.

Yarınki toplantıya her iki bakanın yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın da katılması bekleniyor.

Toplantılar, ilerleyen günlerde iş dünyasının diğer temsilcileri ve STK'larla sürecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)