Halkbank'tan kadın girişimcilere destek
AA

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan "Halkbank Üreten Kadınlar Zirvesi"nde konuşarak, kadın girişimcilere 100 bin liraya kadar finansal destek sunacaklarını aktardı.

DESTEK DUYURUSU DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDE YAPILDI

Arslan, kadın girişimcilere sunulacak desteğin müjdesini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile gerçekleştirilen toplantıdaki konuşmasıyla duyurdu.

Osman Arslan, "Bankamızca sadece 2020 yılında 180 bin 500 kadın esnaf ve sanatkarımıza, bir kısmı sıfır faizli olmak üzere, toplam 8 milyar lira Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli, uygun maliyetli kredi kullandırımı yapılmıştır." dedi.

Osman Arslan

HALKBANK AİLESİNİN YÜZDE 47’Sİ KADIN ÇALIŞANLARIMIZDAN OLUŞUYOR

Arslan, Dünya Kadınlar Günü'nün kendileri için ayrı bir anlamı olduğunu belirterek, "23 bin 500 kişilik büyük Halkbank ailesinin yüzde 47’si kadın çalışanlarımızdan oluşuyor. Yönetim kurulumuz ve çeşitli yönetici pozisyonlarda da olmak üzere hemen hemen her kademede kadın çalışanlarımız mevcut. Tüm süreçlerimizde kadınlarımızın mutlaka emeği, kararı veya katkısı vardır." ifadelerini kullandı.

ZİRVEYE EMİNE ERDOĞAN DA KATILDI

Toplantıya ilham konuşmacısı olarak katılan Emine Erdoğan, Üreten Kadınlar Zirvesi'ne gönderdiği video mesajla izleyicilerle buluştu.

"KADINLARA SUNULAR HER İMKAN UMUTLARIMIZI ARTIRIYOR"

Halkbank'a tüm kadınlara ilham olacak bu etkinliği düzenlediği için teşekkür eden Erdoğan, "Kadınlarımıza açtığı her tür kredi ve imkan, umutlarımızı artırıyor. Bu desteklerin, katlanarak artmasını diliyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Halkbank kadınlara destek veriyor

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)