Kayseri'de kuyumcudan altın almanın tam zamanı önerisi
İHA

Kayseri’de sarraflık ve finansal danışmanlığı yapan Bayram Erdoğan, altında beklenen yükselişin gerçekleşmediğini ve 880 liraya kadar yükselmesi beklenen altının 800 lira bandında sabit kaldığını belirti.

"YATIRIM AMACI İLE ALTIN ALMA ZAMANI"

Erdoğan, “Çeyrek altın fiyatları şu anda cazip, vatandaşlarımız yatırım amacı ile alıp koymalılar.” önerisinde bulundu.

Kayseri'de kuyumcudan altın almanın tam zamanı önerisi VİDEO

"ÇEYREK ALTIN 880 LİRA OLMASI BEKLENİRKEN 795 LİRA"

Sarraf Erdoğan, eğer ons fiyatı 2 bin dolar seviyelerine yükselir ise gram altının fiyatının da 550-600 lira seviyelerine geçeceğini de belirterek “Çeyrek altın fiyatları geçtiğimiz günlerde çok fazla yükselmedi. Yani aslında beklenti yukarıydı fakat dünyada yaşanan birtakım dengeler, altındaki süreci biraz geciktirdi. Bu durumda aslında insanlarımızın işine geldi. Çeyrek altın fiyatlarında 870-880 lira gibi bir beklenti varken, şu anda 795-800 lira seviyelerinde seyir ediyor.

Kuyumcular yatırımcılara altın almasını öneriyor

“YURT DIŞINDAKİ VATANDAŞLARIMIZ ALTIN ALIYOR”

Geçen senenin aksine çok daha fazla gurbetçinin ülkeye girişi yaptığını ve gurbetçilerin de altın alışverişinde bulunduklarını ifade eden Erdoğan, “Esnaf olarak bu durumdan memnunuz. Altın alımları noktasında da tabii ki yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarımız da içerisinde olmak üzere bizim vatandaşlarımızın altına merakı vardı. Çünkü bizim insanımız kaliteli insanlardır ve altın da dünyanın en kıymetli madenidir. Bu nedenle insanımız da bu madene özel olarak değer verir ve hem evinde hem de yatırım amacıyla altını kullanır. Yurt dışındaki vatandaşlarımız da altın alışverişlerinde bulunuyorlar, biz de perakende satışlarımızdan oldukça memnunuz.” diye konuştu.

Kuyumcular yatırımcılara altın almasını öneriyor

"PERAKENDE SATIŞLARDAN MEMNUNUZ"

Düğün sezonunun açılması ile son 2 aydır perakende satışlarından oldukça memnun olduklarını aktaran Erdoğan, “Biz son 2 aydır perakende satışlarımızdan oldukça memnunuz. İnsanlarımız altın takılarını, alyanslarını, pırlantalarını alıyorlar ve mutlu bir şekilde yuvalarını kurmaya başlıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Kuyumcular yatırımcılara altın almasını öneriyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)