Eleştirmenler Nurgül Yeşilçay'ın yeni filmini beğenmedi

nurgül

Nurgül Yeşilçay, başrolünü Mert Fırat'la paylaştığı 'Gece' filminin 14 Kasım'daki vizyon tarihinin ertelendiğini duyurdu. Ancak yönetmen Erden Kıral'ın az kopya sayısıyla çıkmak istemediği için aldığı kararı daha sonra değiştirmesi üzerine dün sabah Kanyon'da filmin basın gösterimi yapıldı.

Gece Film fragman - Nurgül Yeşilçay İZLE

ELEŞTİRMENLER FİLMİ BEĞENMEDİ

Aynı zamanda yapım ortağı olduğu filmde Süsen adlı bir konsomatrisi canlandıran Yeşilçay'ın cesur sahneleri dikkat çekti. Eleştirmenler filme geçer not vermedi. Yeşilçay ve film ekibi gösterime katılmadı.

Nurgül Yeşilçay'dan Cesur Sahneler-Foto Galeri

İşte o görüşler

Serdar Akbıyık:

"CAST SEÇİMİ YANLIŞ"

"Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın hikayesi çok iyiydi. 3 - 4 tane konuyu bir arada tutabilirsiniz ama bu filmde bu başarılamamış. Cast seçimi yanlış. Vildan'dan Kürt kızı yaratmak çok mantıklı gelmiyor. Mert Fırat iyiydi."

Cüneyt Cebenoyan:

"İZLERKEN UTANDIM"

"Bir Kürt aileyi işlemişler ama iki kardeşin politik sorunları işlemesi iyi olmamış. Seyrederken utandım diyebilirim. Her şey berbattı. Bir sürü hikaye var ama hepsi olmamışlık taşıyor."

Eleştirmenler Nurgül Yeşilçay'ın yeni filmini beğenmedi

Alper Turgut:

"FAKİRSE, KÜRTSE HİÇ GÜLEMEZ"

"Bir tek finali ve Mert Fırat'ı beğendim. Keşke pavyon bölümüyle ilerleseydi. Siyaset katmaya çalışmış ama olmamış. Her şey karamsar. Fakirse, Kürtse hiç gülemez, erkekler grevde ölür, kadınlar kötü yola düşer. Böyle bir mantık yok."