Ofton İnşaat yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor

Ofton İnşaat imzalı Elysium Serenity Kandilli Projesi'nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olmak için yeni fırsat başladı.

Ofton İnşaat yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor

Ofton İnşaat, eşsiz konumu, rahat nefes aldıran doğası ve sosyal imkanları ile İstanbul’un yoğunluğundan bunalan ve huzurlu bir yaşamı arzulayanların tercih edeceği Elysium Serenity Kandilli’de başlattığı kampanya ile yüzde 5 peşinat ödeyerek tüm bu ayrıcalıklara sahip olma imkanı tanıyor.

Ofton İnşaat yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor

UYGUN ÖDEME PLANI

Kampanya kapsamında daire fiyatının minimum yüzde 25’inin yüzde 5’lik kısmını peşin olarak, kalan kısmının ilk yüzde10’unu ilk altı ay, ikinci yüzde 10’unu da ikinci altı ayda ödeyenler Elysium Serenity Kandilli projesinin sakinlerinden olacaklar. Ofton İnşaat, daire fiyatının kalan yüzde 75’lik kısmı için banka kredilerine yönlendiriyor.

Ofton İnşaat yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor

3 BLOK 75 DAİRE

Toplam 5 bin 465 metrekare arazi üzerine inşa edilen Elysium Serenity Kandilli, 3 blok ve 75 daireden oluşuyor. Proje, 50.71 – 125.9 metrekare arasında değişen alanları ile 1+0, 1+1 ve 2+1 formatta, flat ve dubleks daire seçenekleri sunuyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 km ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 km mesafede konumlanan Elysium Serenity Kandilli, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna ve buhar odaları ve fitness merkezi ile sakinlerine Kandilli’de günün yorgunluğundan arınacakları sosyal imkanlar sunuyor.