Ensonhaber sordu: Tatilde ne kadar para harcadınız?

Havaların ısınmasıyla beraber turizm sektöründe başlayan tatil hareketliliği devam ediyor. Sokakta gündeme ilişkin röportajlar gerçekleştiren Ensonhaber, vatandaşlara tatil maliyetlerini sordu.

Ensonhaber Ensonhaber
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Haziran ayı itibariyle turizm sektöründe de hareketlilik başladı. 

İş hayatının yorgunluğunu atmak için tatil planları yapan vatandaşların tatili rotalarının başında ise yurt içi ve yurt dışı seyahatler geliyor. 

Dijital platformlarda yaptığı yayınlar ile öncü rolünde bulunan Ensonhaber, izlenme rekorları kıran sokak röportajlarına bir yenisini daha ekledi. 

Ensonhaber YouTube ekibi, vatandaşlara "Tatilde ne kadar para harcadınız?" sorusuyla mikrofon uzattı. 

"JAPONYA'DA 12 GÜN İÇİN 450 BİN TL HARCADIM"

Tatil için yurt dışını tercih ettiğini belirten bir vatandaş, "Japonya'ya gittim, 12 gün. 450 bin TL harcadım." ifadelerini kullandı. 

Güney Fransa'ya gitmeye planladığını söyleyen bir vatandaş ise, "Zaten uçak biletleri ve konaklama 100 bine yakın oluyor şu anda." dedi. 

"SAPANCA'DA 3 GÜN İÇİN 50 BİN TL HARCADIM"

Tatil rotasını Türkiye'de oluşturduğunu söyleyen bir vatandaş, "45-50 bin TL olabilir. Sapanca'ya gittim üç günlüğüne" ifadelerini kullanarak tatilin çok pahalıya mal olduğunu kaydetti. 

"HİÇBİR YERE GİDEMİYORUM"

Amerika'da yaklaşık 10 bin dolar harcadığını söyleyenin yanı sıra, "Vallahi ben hiçbir yere gidemiyorum. Fakiriz o kadar. Bodrum'a falan gidemiyorum. Ben buradayım. Yeme içme çok gereksiz." ifadelerini kullananlar da oldu. 

SOSYAL MEDYA ADRESLERİMİZ

Son dakika haberleri, gündem yaratan açıklamalar ve farklı içeriklerin bir arada bulunduğu sosyal medya platformlarımızı takip etmeyi unutmayın...

INSTAGRAM HESABIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YOUTUBE HESABIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TİKTOK HESABIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

X (TWITTER) HESABIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ