Erdoğan'ın TİKA toplu açılış töreni konuşması
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da TİKA toplu açılış törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmasında Rumeli Hisarı'nda "Cami istemiyoruz" diyen tiyatroculara yanıt veren Erdoğan, şunları söyledi;

SİZ KİMİN BAĞINDAN KİMİ KOVUYORSUNUZ

"Siz kimin bağından kimi kovuyorsunuz. Orası zaten ibadet mekanı. Bir süredir amacına aykırı kullanılıyormuş. Paralel Yapı'nın gazetesi bu törenin haberine tam sayfa yer vererek onlara arka çıkıyor, Fatih'in mirasından haber olanlarla şer örgütü oluşturuyor."

Erdoğan'ın TİKA toplu açılış töreni konuşması

Erdoğan'dan cami istemiyoruz diyen tiyatroculara yanıt VİDEO

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları;

"Hayalleri 81 vilayetimize dahi ulaşamayanların aksine, biz 3 kıta, 7 iklimi kucaklayan bir anlayışla tüm kardeşlerimizin onurunu korumanın, geleceğine ışık tutmanın mücadelesini veriyoruz. Bizde kuru slogan, istismar olmadı. Biz yaşadık ve yaşatmaya gayret ettik.

ORTA ASYA'YI DİLİNE DOLAYANLAR, BİLGE TONYUKUK ANITI'NA GİTMİŞLER Mİ

Türk milliyetçiliği adına Orta Asya'yı diline dolayanlar, Bilge Tonyukuk Anıtı'na gitmişler midir? Bugüne kadar Suriyeli kardeşlerimize 5.6 milyar dolar harcadık. Suriye'den, Irak'tan gelen misafirlerimizi zorla geri göndermek isteyenlerin milli şeflerinin izinden gitmek istiyor olabilir.  Biz kardeşlerine kapıları kapatan değil daha çok birleştiren bir Türkiye olacağız. 140 ülkede yardım faaliyeti yürütebiliyorsak, yanıbaşımızdaki kardeşlerimize kucak açacak imkana da sahibiz.

KARDEŞLERİMİZE ELİMİZİ UZATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye olarak samimiyetle, hürmetle kardeşlerimize elimizi uzatmaya devam edeceğiz. Dünyanın dört bir yanında yardım yaptığımız herkese önce insan nazarıyla bakıyoruz."

Tiyatrocular Rumeli Hisarı'na cami yaptırmayacak haberiErdoğan'ın TİKA toplu açılış töreni konuşması

Zaman'dan camiye karşı tiyatroculara tam sayfa destek haberiErdoğan'ın TİKA toplu açılış töreni konuşması