Yunus Balığı Katliamı
1/10
Bu muhteşem varlıkların kendi kanlarında yavaşça ve acı çekerek ölmesi esnasında hiçbir acıma / merhamet yoktur. Yeter! Bu durum artık durdurulmalı!
2/10
Tek seferde, birdenbire ölmezler; Kancalarla 1, 2 veya 3 kez kesilirler. Ve bu sırada yunuslar aynı yeni doğmuş bir çocuk gibi korkuyla karışık bir ağlama sesi çıkarırlar.
3/10
Şunu ifade etmek gerekli midir bilinmez ama, Calderon yunusları, diğer tüm yunus türleri gibi, insanlarla etkileşim içinde olan ve oyun oynayabilen en yakın nesildir. Sadece saf bir arkadaşlık olarak!
4/10
Öldürerek veya bu vahşeti seyrederek, taraftar gibi destekleyerek herkes bu olayın bir şekilde katılımcısı olmaktadır
5/10
Bu sözde kutlama gençlerin yetişkin olma ve olgunlaşma gösterisidir.
6/10
Bu büyük kutlamada eğlenme adına hiçbirşey kaçırılmamaktadı r.
7/10
Bu durum, ünlü ve zeki Calderon Yunusları’ndan yüzlercesini öldüren ve (medeni olduğu iddia edilen insanoğlunun) vahşeti yüzündendir
8/10
Bu durum Danimarka’nın Feroe Adaları’nda her yıl gerçekleşmektedir. Bu katliamın asıl katılımcıları ise 18 yaş altı gençlerdir.
9/10
Denizdeki kırmızılık iklimsel bir olaydan kaynaklanmıyor.
10/10
Dünyaya sahip çıkalım, çünkü o bizim evimiz!