ensonhaber.com

Televizyon kanalındaki yayınlarla bir dönemin konuşulan isimlerinden olan Adnan Oktar'a yapılan operasyon yeniden gündem oldu.

140 Journos isimli YouTube kanalının yaptığı belgesel, Adnan Oktar suç örgütünün kirli yüzünü kamuoyuna bir kez daha gösterdi.

Aktarılana göre maddi durumu iyi ailelerin çocukları, küçük yaşlarda kandırılarak örgüte kazandırıldı.

Adnan Oktar suç örgütünün kirli yüzü bir kez daha ortaya çıktı

Yapılan şantajlar, kumpaslar ve oyunlarla yüklü miktarda paralar örgütün kasasına girerken onlarca aile yok olma noktasına geldi.

Geriye sönen yaşamlar kaldı...

Belgeselde konuşan dönemin İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer, katıldığı Sözcü TV yayınında eski bir bakanın Adnan Oktar'ı soruşturma konusunda uyardığını söyledi.

"Eski bir Çalışma Bakanı'nın örgüte bilgi verdiğini biliyoruz"

Sezer, “Dosyada var, eski bir Çalışma Bakanı'nın örgüte, 'Adliyede sizinle ilgili bir hazırlık süreci var, süreç yürüyor, dikkatli olun, hocamızı uyarın' diye bilgi verdiğini biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Furkan Sezer'in sözleri sonrası gazeteci Saygı Öztürk'ten, konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

"Bu ismi öğrendim: Yaşar Okuyan"

Öztürk, Furkan Sezer'in kastettiği bakanın CHP'li Yaşar Okuyan olduğunu belirtti.

Öztürk, “Ben bu ismi öğrendim. Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan." dedi.

Yaşar Okuyan Ensonhaber'e konuştu

Öte yandan konuyla ilgili iddianın hedefinde olan eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan hakkında çıkanlara Ensonhaber aracılığıyla yanıt verdi.

Okuyan, Ensonhaber'in YouTube kanalında gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'ün sunumuyla yayınlanan programa mesaj gönderdi.

Hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Okuyan, avukatına gerekli işlemlerin yapılması için talimat verdiğini belirtti.

"İftarlarına gittim, kanala da 2 defa çıktım"

Oktar'ın verdiği iftara katıldığı ve kanalına da 2 kez çıktığını söyleyen Okuyan, "İlk gözaltına alındıklarında bunlar yazıldı çizildi. Ben onların sadece iftarına gittim, herkesi çağırıyorlardı beni de çağırdılar. Televizyonlarına da yanlış hatırlamıyorsam 2 defa çıktım, orada da güncel konuları sordular derinlemesine bir şey konuşmadık" dedi.

Okuyan son olarak bazı siyasetçilerin Adnan Oktar'ın yatıyla boğazda gezdirildiğini öne sürdü.

"Pek çok siyasetçiyi aldığı yatla boğazı gezdirdiğini biliyorum ben o yata hiç binmedim"

Yaşar Okuyan'ın Ensonhaber'e gönderdiği mesaj şu şekilde:

"İlk gözaltına alındıklarında bunlar yazıldı çizildi. Ben onların sadece iftarına gittim, herkesi çağırıyorlardı beni de çağırdılar. Televizyonlarına da yanlış hatırlamıyorsam 2 defa çıktım, orada da güncel konuları sordular derinlemesine bir şey konuşmadık. Pek çok siyasetçiyi aldığı yatla boğazı gezdirdiğini biliyorum ben o yata hiç binmedim. Hiç ağzımdan hoca lafı çıkmadı bugüne kadar, bakanlığım döneminde de hiç tanışmadık kendisiyle. Bu konuyla ilgili avukatıma gerekli talimatı verdim, gerekli işlemleri yapacak."