Ali Rıza Demircan'ın korona uyarısı: Anal seksten uzak durun
ensonhaber.com

Habertürk canlı yayınında Veyis Ateş'in konuğu olan İlahiyatçı yazar Ali RIza Demircan, koronavirüsten korunmak için İslam'dan ve İslam tarihinden örnekler verdi:

"Zina, evlilik dışı ilişki, eşcinsel, evlilik hayatında anal ilişki ve regl döneminde ilişki. Bu yasaklar rahim olan rabbimizin koyduğu yasaklardır. Bu yasaklara riayet ederseniz pek çok hastalığın önlemini henüz daha oluşmadan almış olursunuz"

KONU, KORONADAN ANAL SEKSE GELİNCE..

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, canlı yayında koronavirüs konusunu anal sekse getirdi, sunucu Veyis Ateş zor anlar yaşadı

Ali Rıza Demircan: Koronadan korunmak için analdan yaklaşmayın

VEYİS ATEŞ'TEN AÇIKLAMA

Veyis Ateş, Ali Rıza Demircan'ın programda yaptığı açıklamalara gelen tepkiler nedeniyle, sosyal medya hesabından üzgün olduğunu belirten bir paylaşımda bulundu:

"Bu akşam Habertürk TV Ana Haber’de ağırladığım A.R. Demircan’ın açıklamaları, haklı tepkilere sebep olmuştur. Programda kamuoyunun gündemindeki umre ve cuma ve vakit namazı konuşulacağı konusunda anlaşılmış olmasına rağmen., konuğun canlı yayında mevzuyu toplumu ayrıştıran konulara getirmesinden ve yayın ilkelerimizle bağdaşmayan nitelikte beyanlarda bulunmasından ve buna yayın esnasında gereken tepkinin gösterilememesinden dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Saygılarımla.."

Ali Rıza Demircan'ın korona uyarısı: Anal seksten uzak durun

Ali Rıza Demircan'ın korona uyarısı: Anal seksten uzak durun