
- Haberler
- Gündem Haberleri
- Bahçelievler'de 1 Mayıs operasyonu: 5 gözaltı
Bahçelievler'de 1 Mayıs operasyonu: 5 gözaltı
- 29.04.2014 - 20:13
İstanbul Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 1 Mayıs öncesinde, provokatif eylemleri önlemek amacıyla operasyonlarını yoğunlaştırdı. Bahçelievler'de yapılan baskınlarda, biri çocuk 5 kişi gözaltına alındı. Operasyonda ortaya çıkan görüntüler 1 Mayıs için Taksim konusunda ısrar eden bazı grupların hazırlıklarını da ortaya serdi.
30 ADET MOLOTOF KOKTEYLİ ELE GEÇİRİLDİ
Zanlılarla birlikte, 30 adet kullanıma hazır molotof kokteyli, 4 adet kullanıma hazır el yapımı bomba, 2 adet havai fişek bataryası, çok sayıda maske, molotof kokteyli yapımında kullanılan çok sayıda cam şişe, muhtelif sayıda inşaat eldiveni, 3 adet paket içerisinde 2 kilo 800 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
BİRA ŞİŞELERİYLE TC YAZAN GEZİZEKALILAR
Bu günlerde 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak için ısrar edenler, Gezi Parkı sürecinde alkol alımına yapılan saat kısıtlamasına tepki göstermek için yere bira şişeleriyle "TC" yazmışlardı.