Başbakan Erdoğan Baykal'ın kaset iddialarına yanıt verdi İZLE

Başbakan Erdoğan Baykal'ın kaset iddialarına yanıt verdi İZLE

Dün akşam sosyal medyaya Başbakan Erdoğan'a ait olduğu ileri sürülen bir ses kaydı düştü. Kayıtta duyulan ses, CHP ile ilgili eline geçen ve "ahlaksızca" görüntülerin yer aldığı bir kasetten bahsediyor.

Başbakan Erdoğan Baykal'ın kaset iddialarına yanıt verdi İZLE

BAŞBAKAN İDDİALARI YALANLADI

Görüntülerin bir an önce internete servis edilmesi, gerekirse televizyonlarda da yayınlanması talimatı veriyor. İnternet sitesi adı da veren sesin sahibinin Başbakan Erdoğan, söz konusu kasetin de CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ı koltuğundan eden kaset olduğu ileri sürüldü. Kılıçdaroğlu ve Baykal'ın "Açıklama bekliyoruz" dediği Başbakan Erdoğan, Düzce mitinginde, iddiaları sert bir dille yalanladı.

"KILIÇDAROĞLU DENEN AHLAK YOKSUNU..."

Başbakan Erdoğan şunları söyledi;

"Baykal'la ilgili kasedi benim ayarladığımı söylüyorlar. Kılıçdaroğlu denen ahlak yoksunu adam diyor ki açıklama yapsın. Neyin açıklamasını yapıcam. Onları sosyal medyadan ben kaldırdım. Bu işi sen yapıyorsun, ahlak yoksunusun. Karakterin bu. Böyle montajlarla bir yere varamazsınız. Yarım saat içinde onu sosyal medyadan kaldıran Başbakan'a, bu saygısızlığı, hakareti yapamazsın. Biz inancımızın gereği, bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz.