
- Haberler
- Gündem Haberleri
- CHP'li İlgezdi çifti 20 dönümlük yeşil alanı yağmaladı
CHP'li İlgezdi çifti 20 dönümlük yeşil alanı yağmaladı
- 11.07.2015 - 13:38
CHP'nin solcu vekili Gamze Akkuş İlgezdi ile Ataşehir Belediye Başkanı eşi Battal İlgezdi'nin rezidans skandalının ardından başka vurgunları da ortaya çıktı.
20 DÖNÜMLÜK YEŞİL ALANI YAĞMALADILAR
Takvim'in haberine göre; ikili, çok sayıda daire sahibi oldukları Buz Rezidans çevresindeki 20 dönümlük parkı müteahhide kiraladı. Site bahçesi olan yeşil alana 4 lokanta yapıldı. Daire fiyatları bir anda 1.5 milyon liraya çıkarken, Buz'un ortakları da servetlerine servet kattı.
MİMARLAR ODASI SESSİZ
Hemen her hafta bir saray yalanıyla manşetleri süsyelen Mimarlar Odası bu vurguna sessiz kaldı. Büyük projeleri durdurmak için mahkemeden mahkemeye koşan Mimarlar Odası'nın İstanbul merkez binası da kaçak çıkmıştı. İskanı olmayan binanın imar planında ‘lokal’ olarak gözüken 5’inci katına kaçak kat ile restoran açıldığı, 3 yıldır faaliyette olan restoranın ruhsatının olmadığı ortaya çıkmıştı.