A Milli Futbol Takımı'mızı dünya kupasına katılma hakkı elde ettikleri için grup konuşması açılışında tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, takımın turnuvada finale kadar ilerleyeceğine inandığını söyledi.
A Milli Futbol Takımı, Kosova'yı 1-0 yenerek 24 yıl sonra 2026 FIFA Dünya Kupası bileti aldı.
Tüm Türkiye'yi sevince boğan bu başarı ülkemizin gündeminde.
AK Parti Grup Toplantısı'nda katılımcılara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuşmasına bu hatırlatma ve tebrikle başladı.
"FİNALE KADAR GİDECEĞİZ, İNANIYORUM"
Boynunda milli takım atkısı ile çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
"Kosova'yı mağlup ederek Dünya Kupası'na katılan Bizim Çocuklar'ı gönülden tebrik ederim. Takımımıza oynayacağı karşılaşmalarda başarılar dilerim.
Milli takımımıza, grup maçlarında ve daha sonra finale kadar finale kadar gideceğimizi ümit ettiğimiz mücadelelerde şimdiden başarılar diliyorum.

"TÜM SPORCULARIMIZI ALINLARINDAN ÖPÜYORUM"
Bizim Çocuklar'ın her zaman olduğu gibi formayı zaferden zafere taşıyacağına, milletimizin göğsünü kabartacağına yürekten inanıyorum.
Tüm sporcularımızı alınlarından öpüyorum."

BOYUNLARDA MİLLİ TAKIM ATKILARI
Erdoğan'ın bu tebrik ve başarı temennisi, salonda büyük alkış aldı.
Türk bayrakları ile donatılan salonda, milli takım atkıları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinleyen milletvekili, kabine üyeleri ve konuklar, milli takımın galibiyet sevincini adeta bir kez daha yaşadı.
