Diyarbakır'da Davutoğlu'na özel Kürtçe şarkı

AK Parti'nin Diyarbakır mitinginde Ahmet Davutoğlu için Kürtçe şarkı seslendirildi.

Diyarbakır'da Davutoğlu'na özel Kürtçe şarkı

Partisinin seçim çalışmaları çerçevesinde dün gece saatlerinde Diyarbakır’a gelen Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sabah saatlerinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleri ile yaptığı toplantı ve gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretin ardından İstasyon Meydanı’ndaki mitinge katıldı.

Diyarbakır'da Davutoğlu'na özel Kürtçe şarkı

TÜRKÇE VE KÜRTÇE SELAM VERDİ

Davutoğlu, burada miting alanını dolduran on binlerce kişiye hitap etti. Kitleyi Türkçe ve Kürtçe selamlayan Davutoğlu, hiçbir zaman bu manzarayı unutmayacağını belirtti. Diyarbakır'ın 7 Haziran’a hazır olduğunu ifade eden Davutoğlu, her Diyarbakır’a gelişinde, her Diyarbakır’ın kokusunu aldığında tevhid kokusunu ve Hazreti Muhammed’in kokusunu aldığını kaydetti.

Diyarbakır'da Davutoğlu'na özel Kürtçe şarkı

DAVUTOĞLU AHMET HOCA ŞARKISI KÜRTÇE OKUNDU

Bu sırada Ahmet Davutoğlu için yapılan ve Kiziroğlu Mustafa Bey şarkısının melodisiyle söylenen Davutoğlu Ahmet Hoca adlı şarkı Diyarbakır'da Kürtçe seslendirildi.

Diyarbakır'da Davutoğlu için Kürtçe şarkı