Yıldız: HDP'ye oy veren polislerin şehitlerin kanında izi var
ensonhaber.com

taner yıldız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, dolardaki dalgalanmalardan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

HDP'YE OY VEREN CEMAATÇİ POLİSLER

Yıldız, 7 Haziran genel seçimlerinde HDP'ye oy veren polislerin, şehitlerin kanında izleri olduğunu söyledi. Bakan Taner Yıldız şunları söyledi; "HDP'ye sırf paralel gerekçesiyle oy vermişse elinde beraber çalıştığı arkadaşının, şehit olan askerin kanı vardır. Eğer lojmandan yüzde 62 HDP'ye oy çıkmışsa bu demokrasi değildir. Terörün olmaması için devlet her türlü müzakereyi yapar. Bu müzakereyi suç unsuru gibi göstermek yanlıştır. Ben bunu demokratik bir tercih olarak görmüyorum."

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Yıldız, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Taner Yıldız, bir gazetecinin sorusu üzerine, amacının şehit olmak olduğunu belirtti. Yıldız, oğlunun bedelli askerlik yaptığı iddialarının da iftira olduğunu söyledi.

AMACIM ŞEHİT OLMAKTIR

Yıldız şunları söyledi; "Benim amacım, Allah nasip ederse şehit olmaktır. Bunu açıkca söylüyorum. Dinim, milletim, vatanım için.. Bunu sorulduğu için söylüyorum.

BEDELLİ ASKERLİK KONUSU

Oğlumun bedelli askerlik yaptığı ile ilgili konu tamamen bir iftira. Kaldı ki yapsa onu söylerim. Ben şeffaflıktan yana birisiyim."

Taner Yıldız: Amacım şehit olmak VİDEO