Euro
9.0462
0.79%
Dolar
7.436
0.92%
Altın
440.23
-0.66%
Borsa
1.53
-1.4%
Bitcoin
240.600
-0.62%
12ºC
İstanbul
Bulutlu ve güneşli 12 C

    Telegram bildirimleri nasıl kapatılır? Telegram'a katıldı bildirimi nasıl engellenir?

    WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesi nedeniyle milyonlarca kişi Telegram uygulamasına geçti. Herkesin bir anda Telegram kullanmaya başlaması ile telefonlar Telegram kişi katıldı bildirimi ile doldu.
    • Haber Merkezi
    • 11.01.2021 - 12:30
    • Güncelleme : 11.01.2021 - 12:32
    Telegram bildirimleri nasıl kapatılır? Telegram'a katıldı bildirimi nasıl engellenir?

    WhatsApp tarafından kullanıcıların verilerine ilişkin gizlilik sözleşmesi büyük tartışma yarattı.

    Bilgilerin paylaşılmasından endişe duyanlar, WhatsApp uygulamasını silerek başka alternatifler aramaya başladı.

    Akabinde Telegram uygulaması ciddi bir yükşelişe geçti. Milyonlarca kişi Telegram indirerek kullanmaya başladı. Ancak rehberdeki kişilerin " Telegram'a Katıldı" bildirimleri kullanıcıları rahatsız etmeye başladı.

    Kullanıcılara gelen kişi katıldı bildirimi kapamak isteyenler, Telegram'da kişi katıldı bildirimi nasıl ve nereden kapatılır? Telegram'da katıldı bildirimi kime gider? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte konu hakkında merak edilenler...

    Telegram bildirimleri nasıl kapatılır? Telegram a katıldı bildirimi nasıl engellenir? #1

    TELEGRAM KİŞİ KATILDI BİLDİRİMİ NASIL KAPATILIR?

    Telegram, diğer uygulamalar gibi platformda yer alan hareketleri anlık bildirim ile kullanıcılara sunuyor. Bu bildirimler arasında "Kişi Telegram’a Katıldı" yer alıyor.

    Telegram'da Telegram'a katıldı bildirimini kapatmak mümkün. Bunun için Telegram uygulamasını açın.

    Alt bölümde yer alan Ayarlar bölümüne tıklayın. Ayarlar bölümünden de Bildirimler ve Sesler bölümünü açın.

    Bildirimler ve Sesler ekranında yer alan "Yeni Kişiler" seçeneğini pasif hale getirin.

    Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra rehberinizdeki Telegram'a katılan kişilerin bildirimini almayacaksınız. Bu yöntemin hem Android hem de iOS uygulamaları için geçerlidir.

    TELEGRAM'DA KATILDI BİLDİRİMİ KİME GİDER?

    Telegram'a katıldıktan sonra sizin bu platforma giriş yaptığınıza dair bildirimler rehberinizde kayıtlı olan herkese gidecektir.

    Bu noktada dikkat edilmesi gereken en önemli şey bildirimlerin sadece sizden önce Telegram kullanan kişilere gönderildiğidir.

    Telegram bildirimleri nasıl kapatılır? Telegram a katıldı bildirimi nasıl engellenir? #2

    Telegram bildirimleri nasıl kapatılır? Telegram a katıldı bildirimi nasıl engellenir? #3

    İlginizi Çekebilir

    Görüş Bildir