CHP'li Şişli Belediyesi logo değiştiriyor

j

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'den çok tartışılacak bir karar daha. Türkiye'nin en borçlu belediyelerinin başında gelen Şişli Belediyesi gereksiz bir israfa daha imza atarak, sırf Mustafa Sarıgül'ün izlerini silmek için dört yıl önce hazırlanan logoyu siliyor.

OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün başkanlık ettiği Şubat ayı meclis oturumunda yeni bir logo hazırlanmasıyla ilgili Hukuk Komisyonu ile Bütçe Komisyonu müşterek raporu görüşüldü. Şişli Belediyesi'nin dört yıllık yeni logosunun değiştirilme kararı oy birliğiyle meclisten geçti. Meclis toplantısına katılmayan tek isim ise Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül oldu. İnönü, Sarıgül ile yaşadığı kavga nedeniyle çeşitli belediye birimlerinde görev yapan yaklaşık 25 müdürü görevden almıştı.

CHP'li Şişli Belediyesi logo değiştiriyor

KENDİ ADAMLARI GELDİ

Görevden alınan birim müdürleri yerine belediyenin dışından adam getiren İnönü'nün atamaları çok tartışılmıştı. İnönü daha önce de belediye şirketi olan KENTYOL'da görev yapan üyelerin tamamını değiştirip yerlerine ise kendisine yakın isimleri getirmişti.