Gürses'in menajeriden sağlık durumuyla ilgili açıklama

Gürses'in menajeriden sağlık durumuyla ilgili açıklama

Arabesk dünyasının star ismi Müslüm Gürses yoğun bakımda. Geçtiğimiz perşembe günü Memorial Hastanesi'nde kalp ameliyatı geçiren sanatçı Müslüm Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, sanatçının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Kanaltürk ekranlarında İkinci Sayfa programına konuk olan Takmaz, Müslüm Gürses'in yoğun bakımda olduğunu söyledi.

"SOLUNUM CİHAZINA BAĞLI"

"Karaciğer ve böbrek fonksiyonlarından dolayı hastanede. Şu anda yoğun bakımın önündeyiz. Solunum cihazına bağlı olduğu için konuşamıyoruz, sadece göz teması kurabiliyoruz. Muhterem Nur'da hastanede. Çok üzgün haliyle." diyen Takmaz, Gürses'in hastalığının geçmişini de anlattı.

MÜSLÜM GÜRSES'İN SAĞLIK DURUMU NASIL

Gürses'in menajeriden sağlık durumuyla ilgili açıklama

HASTALIK SÜRECİ NASIL BAŞLADI

"Müslüm Gürses 9 sene önce de anjiyo olmuştu, iki tane stent takılmıştı. Çok iyiydi. Arada bir anjiyo için rutin kontrollere gidiyorduk zaten. Son gittiğimiz kontrolde ana damarın tıkalı olduğu görüldü. Ondan kaynaklandı. Bir an önce ameliyat olması gerektiği söylendi. Ancak doktoru ciğerlerde problem olduğunu ve hemen ameliyata alamayacağını söyledi. Ciğerler için ilaç tedavisi görüyordu. Sonra heyet ile bir araya gelindi ve ameliyata karar verildi. Durumu çok iyi ameliyata alalım denildi.

AMELİYATA GİDERKEN ESPRİ YAPTI

Ameliyat başarılı geçti, ama biraz zor ve uzun bir ameliyat oldu. Ameliyata girerken morali çok iyiydi. Her zamanki gibi esprisini yapıyordu. Hatta bir ara 'Yok ben vazgeçtim, istemiyorum' falan dedi. Ama biz ikna ettik. Çünkü ameliyat olmazsa her an bir kalp krizi ile karşı karşıya kalabilirdi, ama ameliyat olursa bu risk yüzde 80-90 oranında azalıyordu. O cesaretle de ameliyata aldık"