Hakan Şükür ve eşinin yüzünü güldüren anons

Hakan Şükür ve eşinin yüzünü güldüren anons

Milano'daki Westin Palace Hoteli'nde ALBA derneğince bu yıl 6'ncısı düzenlenen yemeğe, Türkiye-İtalya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, İtalyan Senatör Paolo Pietro Amato, Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil ve Milano Belediye Başkan Yardımcısı Maria Grazia Guida ile çok sayıda davetli katıldı.

Hakan Şükür, yemek öncesi yaptığı konuşmada, ALBA'nın dostluk yemeğinde tam anlamıyla bir kültürel zenginlik yaşandığını söyledi.

Hakan Şükür ve eşinin yüzünü güldüren anons

"İTALYA'YI UNUTMAYACAĞIM"

Futbolculuk döneminde İtalya'da hep saygı ve sevgi gördüğünü anlatan Şükür, "Burada gördüğüm sevgi ve saygının aynısını ülkemden selam olarak sizlere iletiyorum. İtalya'yı hiçbir zaman unutmadım ve unutmayacağım" dedi.

YÜZLERİ GÜLDÜREN ANONS

Öte yandan, Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında İngiliz ekibi Manchester United'ı 1-0 yendiği salonda duyuruldu. Bu anons salonda sevinçle karşılandı.

Hakan Şükür ve eşinin yüzünü güldüren anons

TESETTÜRLÜ BEYDA ŞÜKÜR

Hakan Şükür'ün eşi ve üç çocuğunun annesi Beyda Şükür'ün tesettürlü hali dikkat çekti. Hakan Şükür, eşi Beyda'yla birlikte 2009 yılında Umre'ye gitmişti. Beyda Şükür geçtiğimiz mayıs ayında Zaman gazetesine röportaj vermişti. Kendi ismiyle Florya'da anne ve çocuk mağazası açan ve medyadan uzak duran Beyda Şükür, ilk kez eşini ve yeni işini anlatmış, röportaj için fotoğraf çektirmişti. Hakan Şükür geçtiğimiz ay Hac ziyaretini yerine getirmişti. Eşi Beyda Şükür'ün de hac ziyareti sonrası örtündüğü belirtiliyor.