Beyoğlu'nda 4 araç yandı

Beyoğlu'nda bilinmeyen bir nedenle park halindeki bir otomobilde başlayan yangın, hızla büyüyerek yandaki diğer araçlara sıçradı.

Beyoğlu'nda 4 araç yandı

Gece saat 02.30 sıralarında Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Taştan Sokak'ta meydana gelen olayda, park halindeki 34 BSC 47 plakalı bir otomobil, bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı.

Beyoğlu'nda 4 araç yandı

4 OTOMOBİL YANDI, ELEKTRİK DİREKLERİ PATLADI

Yangın bir anda otomobili tamamen sardı. Yangın kısa sürede büyüyerek park halindeki 34 BH 2611 ve 34 UG 9689 plakalı iki ayrı minibüse sıçradı. Ardından da 34 UN 3210 plakalı bir otomobil alevlerin sıçramasıyla yanmaya başladı. Bu sırada yanan araçların yanında bulunan elektrik direğinde patlamalar oldu. Araçların yandığını gören mahalle sakinleri durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

ELEKTRİK KABLOLARINI YANGINDAN UZAKLAŞTIRDILAR

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan araçları yaklaşık yarım saat süren çalışma sonrası söndürdü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi esnasında elektrik de kesildi. Bazı vatandaşların ise elektrik kablolarını yangından uzaklaştırmaya çalıştığı görüldü.

2 ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangın sonrası 2 araç kullanılamaz hale gelirken, bir otomobil ile bir minibüste maddi hasar oluştu. Olayı gören bir mahalle sakini, “Bir anda bir çatırtı çıktı. Evin içi ışıklandı, balkona koştum, baktım. Alevi itfaiyeler söndürüyordu" dedi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.