Denizli Pamukkale'de, Mustafa Koca'ya (39) ait tekstil fabrikasının önündeki kulübede bulunan, 9 kangal köpeği yavrusu çalındı. Sabah iş yerine geldiğinde, 1 aylık olan yavruların çalındığını farkeden Koca, durumu polise bildirip şikayetçi oldu.
BİRİ ANNEYİ OYALADI, DİĞERİ ÇALDI
Polis, güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde yavru köpeklerin, beyaz bir otomobille gelen maskeli 3 kişi tarafından çalındığını belirledi. Şüphelilerden birinin anne köpeğe et verip oyalarken, diğerlerinin yavruları otomobile taşığı, ardından hızla uzaklaştıkları belirlendi. Polis, şüphelilerin yakalanıp, çalınan yavru köpeklerin bulunması için çalışma başlattı.
9 yavru Kangal köpeği hırsızlığı kamerada İZLE
"YAVRULARIMI GETİRİN"
Köpeklerini evladı gibi sevdiğini belirten Mustafa Koca, "Çalınan yavrular, has kangal köpeğiydi. Değerleri 1.000 lira ile 2 bin lira arasında değişiyor. Köpeğimi götürenlere sesleniyorum. Ne olursunuz, vicdanınız varsa yavrularımı geri getirin. Onlara gözüm gibi bakıyordum. Fabrikaya sabah geldiğimde her şeyden önce onlarla ilgilenip besliyordum." dedi.
Daha Fazla Yorum Yükle
0 Yorum Yapılmış