Kadıköy'de denizde ceset bulundu

Kadıköy'de denizde ceset bulundu

Moda sahili açıklarında deniz dibinden midye ve salyangoz yapmak için dalış yapan Murat Geçersiz, kayalıklara sıkışmış bir ceset gördü. Kıyıya çıkan Geçersiz, kayalıklarda oturan vatandaşlardan polisi aramasını istedi. İhbar üzerine sahile gelen Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, cesedin karadan çıkarılamayacağının anlaşılması üzerine deniz polisine haber verdi.

KİMLİĞİ BELİRLENEMEDİ

Deniz polisine bağlı dalgıç polisler, tüple dalış yaparak 19-20 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirlenen cesedi sıkıştığı yerden çıkardı. Üzerinde eşofman vetişört bulunan cesedin en fazla iki günlük olduğu belirlendi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Tekneyle Kıyı Emniyeti'ne bağlı Fahrettin Aksu Kılavuzluk İstasyonu İskelesi'ne çıkarılan cesedin üzerinden kimliğini belirleyici her hangi bir evrak çıkmadı.