Sigara içen öğrencisini uyaran öğretmen darp edildi

j

Olay, dün saat 12.30 sıralarında, Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda meydana geldi. İngilizce öğretmeni ve müdür yardımcısı Sema Albayrak, iddiaya göre, 8. sınıf öğrencisi İ.G.nin okul bahçesinde sigara içtiğini gördü. Bunun üzerine öğrenciyi önce ikaz eden Albayrak, kendisiyle görüşmek için odasına çağırdı. Albayrak tarafından uyarılan İ.G.nin, odaya girdikten sonra sinirlenerek öğretmene saldırdığı ileri sürüldü.

KAFASINI DUVARA VURDA

İddiaya göre İ.G., öğretmeninin saçlarından tutarak kafasını duvara vurdu. Gürültüleri duyan diğer öğretmenler odaya girerek olaya müdahale etti. Olayın şokuyla baygınlık geçiren öğretmen için okula sağlık görevlileri çağırıldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Albayrak, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aldığı darbeyle alnı çizilen ve başında şişlik oluşan Albayrak, tedavisinin ardından taburcu edildi. Albayrak'a bir gün iş göremez raporu verildi.

Sigara içen öğrencisini uyaran öğretmen darp edildi

ÖĞRENCİ SERBEST BIRAKILDI

Albayrak'ın şikayeti üzerine Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen İ.G., ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı. Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, öğretmenle öğrenci arasında yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldığını, müfettiş görevlendirildiğini ve her açıdan konuyu araştırıp gerekeni yapacaklarını söyledi.