Suç örgütü lideri Necati Arabacı İzmir'de yakalandı
İHA

İzmir'in Çeşme gişelerde lüks bir aracı durduran Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Çeşme Grup Amirliği ve Çeşme Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, GBT ve UYAP sorgulaması yaptı.

Araçta bulunan şahsın, hakkında kesinleşmiş 2 yıl 7 ay hapis cezası bulunan çete lideri Necati Arabacı olduğu belirlendi.

Suç örgütü lideri Necati Arabacı İzmir'de yakalandı ViDEO

Suç örgütü lideri Necati Arabacı İzmir'de yakalandı

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Lüks aracında ele geçirilen ve gözaltına alınan adi suç örgütü lideri Necati Arabacı, KOM Çeşme Grup Amirliğine getirildi.

Burada işlemleri tamamlanan Arabacı, bugün Çeşme Adliyesine sevk edildi.

Suç örgütü lideri Necati Arabacı İzmir'de yakalandı

TUTUKLANDI

Arabacı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 27 Haziran 2018'de İzmir merkez olmak üzere İstanbul, Ankara, Bursa, Muğla, Artvin ve Trabzon'da "Sarallar", "Beşoklar" ve yurt dışında "Hells Angels (Cehennem Melekleri)" adıyla varlık gösterdiği belirtilen "Necati Arabacı" grubuna yönelik düzenlediği operasyonda 52 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Aralarında Coşkun Necati Arabacı'nın da bulunduğu 17 zanlı "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak veya üye olmak" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Zanlıların, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kurulan örgütü yönetmek, örgüte üye olmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde yağma, adam yaralama, tehdit, birden fazla kişiyle darp, ihaleye fesat karıştırmak, çek senet tahsilatı, şantaj, eğlence merkezleri önünde illegal otopark işleterek izinsiz vale ve güvenlik hizmeti ile haksız kazanç sağlamak" gibi suçları işledikleri ileri sürülmüştü.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)