Akrep burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır: Akrep erkeği aşkını nasıl belli eder?
Özel Yazı

Akrep burcu erkeğinden hoşlanıyorsanız öncelikli olarak onların genel karakteristik özelliklerini bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Bu nedenle başlıca akrep burcu erkeklerinin özelliklerine değinmemiz gerekir.

Akrep burcu erkeğinin genel özellikleri; tutkulu ve ihtiraslı bir burç olan akrepler derin duygulara sahiplerdir. Sert mizaçlarına rağmen çok hassaslardır. Cinselliğe çok düşkündür akrep burcu erkekleri ancak aşık oldukları zaman asla aldatmazlar  sadıklardır.

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Akrep burcu erkekleri hata yapmayı sevmedikleri gibi hata yapanlara da tahammülleri yoktur. Yapılan hataları kolay kolay affetmeyen  akrepler intikam almak için vakit kollayabilirler. Derin duygulara sahiplerdir bu nedenle partnerlerinden de derinlik beklerler. Akrep burcu erkekleri pratik zekalı insanlardan çok etkilenirler ve bir kadından beklentileri zeki olmalarıdır.

Zeki ve mantıklı hareket eden kadınlardan çok etkilenirler. Kendileri güçlü bir karaktere sahip oldukları için zayıf kişilikli insanları sevmezler. Bir kadında aradıkları güçlü ve ayakları yere sağlam basan bir karaktere sahip olmalarıdır. Kendileri yönetmeyi çok severler ancak kendilerini yönetecek bir kadın bulurlarsa şapka çıkartıp aşık olurlar. Arzu ve tutkulu bir burç erkeği oldukları için partnerlerinde aynısını görmek isterler. Güven onlar için çok önemlidir. Eşlerine her zaman her koşulda güvenmek isterler.

Akrep Burcu Erkekleri Aşkını Nasıl Belli Eder?

Akrep erkeği sevdiğini derin ve anlamlı bakışları ile belli etmeye çabalar. Sürekli sizinle ilgilenip, durduk yere size gülümsemesi, hiç beklemediğiniz anlarda sizi hediyeleriyle mutlu etmeye çabalaması, sürekli sizinle yalnız kalmak için uğraş vermesi size aşık olduğunu belli etme yollarıdır.

Akrep Burcu Erkeğinin Gönlü Nasıl Alınır?

Akrep burcu erkeklerinin kalplerini kırmak çok kolaydır ama gönüllerini almak çok zordur. Akrep burcu kırıldıklarında uzunca bir zaman intikam almak için uğraş verirler. Öncelikli olarak özür dilenmesi gerekir ve intikam almak için fırsat. Çünkü akrep burçlarının kırıldıklarını unutması için intikam alıp içindeki zehri akıtmaları gereklidir.