Akrep burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır: Akrep kadını aşkını nasıl belli eder?
Özel Yazı

Akrep burcu kadınından hoşlanıyorsanız öncelikli olarak onların genel karakteristik özelliklerini bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Bu nedenle başlıca akrep  burcu kadınının özelliklerine değinmemiz gerekir.

Akrep burcu kadınının genel özellikleri; hırslı zeki ve sezgilerine güvenen oldukça temiz ve iyi kalplidirler. Genellikle saygı duyulan ve sevilen kişilerdir.

Akrep Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Akrep burcu kadınları; sevdiğini belli eden, ona bağlı; hatta bağımlı olduğunu hissettiren ve asla başka kadınlara bakmayan sadık erkeklerden hoşlanır. Sezgileri çok kuvvetlidir ve olacakları önceden hissedebilme yetenekleri vardır. Bu nedenle ondan bir şeyler saklamanız imkansızdır güvenleri sarsıldığı zaman bir daha size güvenmez buna çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Akrep burcu kadını kendisinin övülmesini çok severler. Tüm dikkatinizin kendinde olduğunu hissettirmesi  gerekir.

Eğlenmeyi ve gezmeyi çok severler; bu nedenle eğlenceli ve keyfine düşkün erkeklerden çok hoşlanırlar. Kısa süreli ilişkilere hiç bulaşmaz, onun aradığı uzun süreli ilişkilerdir. Bunu belli edebilen hayatında her zaman bir yeri olacağını anlatabilen erkeklerden çok etkilenirler. Aşk hayatı durgun ve tecrübesiz erkeklerle birlikte olmak istemezler, sıkılırlar. Onlar feleğin çemberinden geçmiş daldan dala konmuş ama kendinde durulmuş erkek severler. Bunu belli ederseniz ona size tam anlamıyla kendini bırakacak ve aşık olacaktır.

Akrep Burcu Kadını Aşkını Nasıl Belli Eder?

Sevdi mi ölümüne seven akrep kadınları aşık olduklarında o duyguyu her hücreleriyle yaşarlar. Akrep burcu kadını seviyorsa sahiplenir ve her konuda aşık olduğu insanın arkasında durur. Onun en büyük destekçisi olur.

Akrep Burcu Kadınının Gönlü Nasıl Alınır?

Kalbi çok kolay kırılır akrep kadınlarının ve gönlünü almak da çok zordur. O kırılmak istemez çünkü bilir hayatındaki her şey sarsılır, partneri hakkındaki tüm düşünceleri yıkılır. Genelde özür dilediğinizde affetmiş gibi yaparlar ancak intikam almadan işin ucunu asla bırakmaz, buna izin ver çünkü akrep kadını ancak; kırıldığını intikam aldıktan sonra unutur.