Aslan burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır: Aslan kadını aşkını nasıl belli eder?
Özel Yazı

Aslan burcu kadınından hoşlanıyorsanız öncelikli olarak onların genel karakteristik özelliklerini bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Bu nedenle başlıca aslan burcu kadınının özelliklerine değinmemiz gerekir.

Aslan burcu kadınının genel özellikleri;  değer görmek ve önemsenmek, ilgi odağı olmak en başlıca özellikleridir. Özgür bir yapıya sahiplerdir. Hakimiyet kurup hükmetmek ister ancak kendisine hakimiyet kurulmasından hiç haz etmezler.

Aslan Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Aslan burcu kadınları onları el üstünde tutacak önemseyecek ve değer verecek erkeklere bayılırlar. kısıtlanmaktan nefret ederler onları özgür bırakan kısıtlamayan bir partner ararlar. Kısıtlayıp fazla kıskanç olan ereklerden hiç hoşlanmazlar. Giyimine önem veren; bakımlı, girdikleri ortamlarda dikkat çeken erkeklerden çok etkilenirler. Ancak onların kalplerini kazanmak oldukça zordur.

Aslan kadınları çok zekilerdir ve maddiyata çok önem verirler. Partnerlerinin de zekasıyla önemli yerlere gelmiş maddi durumu iyi olmasını isterler. Ancak onlar baskın karakterler ve baskı kurmayı, yönetmeyi, liderlik etmeyi çok severler. Ama kendilerine baskı yapılmasını ve yönetilmeye çalışılmasını hiç sevmezler. Aslan burcu kadınları yönetebildikleri ve yönlendirebildikleri erkeklerle birlikte olmayı severler. Kendilerine güvenleri her anlamda tamdır özellikle de cinsellik konusunda. Cinsellikte de partnerlerini yönetmek isterler ve aşklarını cinsellikle belli etmeyi tercih ederler.

Aslan Burcu Kadını Aşkını Nasıl Belli Eder?

Aslan burcu kadını aşık olduğu zaman dış görünüşlerine çok özen göstermeye başlarlar. Zaten her hali çekici olan aslan kadınları aşık olduklarında bir farklı görünürler. İstediğini almak için tüm kozlarını ortaya dökerler. Cinsellikleriyle belli etme yolunu sevdikleri için çok daha seksi giyinip tüm dişiliklerini konuştururlar.

Aslan Burcu Kadını Gönlü Nasıl Alınır?

Aslan burcu kolay kolay kırılan bir karaktere sahip değillerdir. Ancak kırdıysanız gönlünü almanızda çok kolaydır. Onu  haklı bulmanız, özür dilemeniz ve sonunda onu gösterişi sevdikleri için; şık bir restorana götürmeniz onun gönlünü almaya ve tüm kırgınlığını unutturmaya fazlasıyla yetecektir.