Balık burcu özellikleri nelerdir: Balık burcunun olumlu, olumsuz ve fiziksel özellikleri!
Özel Yazı

Balık Burcu Genel Özellikleri

Balık burcu, astrolojide burçlar kuşağının on birinci burcu olarak 20 Şubat - 20 Mart tarihleri aralığında doğan kişilerin burcu olma özelliği taşımaktadır. Burç gurubu; Su olan burcun, yönetici gezegeni Jüpiter ve Neptün'dür. Sevdikleri renkler; Deniz yeşili, mavi ve yeşil olan balık burcunun uğurlu taşı ise Ay taşıdır. Şans getirdiklerine inandıkları sayıları 3 olup günleri ise Perşembedir. Balık burcunun mükemmel ilişki burcu, her anlamda Başak burcudur. En sevdiği çiçek ise; İnci çiçeği, beyaz gül, zambak ve papatyadır.

Balık Burcu Kişisel Özellikleri

Balık burcunun en belirgin kişilik özellikleri sabırlı oluşları, duyarlılıkları ve eli açıklıklarıdır. Çoğunlukla hayal dünyasında yaşasalar da kurdukları hayallere çevresindekileri inandırma yetenekleri vardır. Olaylara ciddi bir bakış açıları vardır ancak genellikle gerçekçi değillerdir. Hayal dünyalarında o kadar mutludurlar ki bazen kendi gerçekliklerini unutabilirler. Zannedilenden fazla akıllı ve kurnaz olabilirler. Çevresindekiler tarafından seçilmiş özel biri olduklarını düşünürler ve gizli sinirlidirler. Başkalarının anlamlandıramadığı bir sinirlilik moduna bürünebilirler. Hayat onlar için fazla korkutucu ve ürkütücü gelmektedir. Duygusal yapısının fazla olduğu düşünülünce kırılgan ve zayıf olduğu düşünülür ancak çok güçlü bir kişilikleri vardır. Duygusal acılar onların pes etmesine neden olmaz aksine daha güçlü hayata tutunup yeni anılar biriktirmeye adapte olmaya çabalarlar.

Balık Burcu Fiziksel Özellikleri

Balık burcu kadını genel fiziksel özellikleri; bacak ve kol boyları kısadır ve düzgün bir fiziğe sahiptirler. Genellikle açık tenlidirler ve mahmur gözleri vardır. Çabuk ağlayabildikleri için gözleri hep nemlidir. Alkole karşı vücutları dayanıksızdır ancak melankolik yapılarından dolayı en ufak problemlerinde alkole sığınma eğilimleri vardır.

Balık Burcu Olumlu Özellikleri

Derin ve gizemli karakterlerinden dolayı ölüm ve yeniden dünyaya gelme konularının simgesi haline gelen bir burçtur balık burcu. Enerjik ve renkli karaktere sahip olmalarının yanı sıra merhametli ve aşırı şefkatlidirler. Konuşma yeteneği çok güçlü olduğundan tartıştığı kişiyi bile çok kolay ve çabuk bir şekilde kendi lehine çevirebilme kabiliyetine sahiptirler.

Balık Burcu Olumsuz Özellikleri

Tadını kaçıran gelecek planları üzerine konuşmayı kesinlikle sevmezler. Hayal dünyasında yaşamaya başladıklarında tüm gerçekliklere kendilerini kapatırlar. Balık burcu erkeği hiç tutumlu değildir kesinlikle para biriktiremezler ve kazandıkları her şeyi etrafına saçma modundadırlar.