Balık burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır: Balık erkeği aşkını nasıl belli eder?
Özel Yazı

Balık burcu erkeğinden hoşlanıyorsanız öncelikli olarak onların genel karakteristik özelliklerini bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Bu nedenle başlıca balık burcu erkeklerinin özelliklerine değinmemiz gerekir.

Balık burcu erkeğinin genel özellikleri; iyi niyetli, sevecen, şefkatli, sezgileri, kuvvetli ve fazla hayalperest bir karakter yapısına sahiplerdir.

Balık burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

Balık burcu erkekleri vicdanl, merhametli kadınlardan çok hoşlanırlar. Kendileri fazla kırılgan ve alıngan bir yapıya sahiplerdir. Bu nedenle kendilerine saygı duyan ve hoşgörü sahibi ve sevecen olan kadınlardan etkilenirler. Kolay küsme kapasitesine sahiplerdir bu nedenle onları küstürmeyen bir karakterle huzurlu bir ilişki arayışı içerisindedirler.

Hayal kurmayı çok severler ve hatta bazen hayal kurma konusunda fazla abartabilirler. Bu sebeple kurdukları hayallere saygı gösteren ve hatta ortak olan kadınlara aşık olurlar. Dominant bir yapıya sahip, dediğim dedik sert karakterli kadınlarla ilişki kurmakta çok zorlanırlar.

Doğal görünümlü, yardım etmeyi seven, şefkatli kadınlar çekimine girerler. Balık burcu erkekleri genellikle duyguları ve sezgisel yetenekleri ile karar alırlar. bu nedenle partnerlerinin de böyle bir karakterde olmalarını isterler. Planlı içten pazarlıklı yapmacık küçük hesaplar yapan kadınlardan nefret ederler.

Balık Burcu Erkekleri Aşkını Nasıl Belli Eder?

Balık erkekleri genellikle sorumluluklar erkeği değildir. Sorumluluklardan genellikle kaçarlar bu nedenle sizin için sorumluluk almaya başladıysa bilin ki balık erkeği aşık olmuş. Hayallerine çok düşkündür ve onlardan asla vazgeçmez. Sizin için hayallerinde vazgeçebiliyorsa ve sizin anlattıklarınızı odaklanmış bir şekilde dinliyorsa, sizin hatalarınızı kabul ediyorsa balık burcu erkeği size aşık olmuş demektir.

Balık Burcu Erkeğinin Gönlü Nasıl Alınır?

Balık burcu küsmeyi alınmayı çok sever. Onlar zaten kendilerine bile küslerdir. Sık küserler ama dayanamaz çabuk barışırlar. Hemen affedebilme yeteneğine sahiplerdir. Barışmak gönlünü almak için yapmanız gereken özür dilemeniz, aslında öyle demek istemediğinizi anlatmaya çalışmanız gayet yeterli olacaktır.