Başak burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır: Başak kadını aşkını nasıl belli eder?
Özel Yazı

Başak burcu kadınından hoşlanıyorsanız öncelikli olarak onların genel karakteristik özelliklerini bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Bu nedenle başlıca başak burcu kadınının özelliklerine değinmemiz gerekir.

Başak burcu kadınının genel özellikleri; çalışkan detaycı temiz ve düzenli olmalarıyla tanınırlar. Ayrıca dürüst sevecen ve saorumluluk bilinici çok yüksek olan bir burçtur.

Başak Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Başak burcu kadınları için erkeklerde ilk önem verdikler şey temiz ve titiz olmalarıdır. Titiz bir yapınız yoksa başağın gönlünü asla fethedemezsiniz. Detaylara çok dikkat ederler. Bu nedenle karşı tarafında kendisinin farkettiği şeylere dikkat kesilmesini ister. Eleştiri yapmayı çok severler bunu kaldıracak bir yapınız yoksa başak burcu kadınına asla bulaşmayın. Eğlenceli ve mizah yönleri çok güçlüdür komik ve eğlenmeyi seven erkeklerden etkilenirler soğuk ve çok fazla konuşmaya çabuk alınan erkeklerden hiç hoşlanmazlar.

Kendileri çok sabırlıdır ve partnerinin de sabırlı olmasını isterler öyle ilk günden sarılma elini tutma olaylarına giren erkelerden çok çabuk soğurlar. Dürüstlük ve doğallık onlar için çok önemlidir. Onlara her anlamda dürüst olup doğruları söleyin ve yapmacıklıktan hiç hoşlanmazlar bencil erkeklerden nefret ederler çünkü onların doğaları sevecen ve şevkatlidir sadece kendini düşünen bir erkekle ömürlerini asla geçiremezler.

Başak Burcu Kadını Aşkını Nasıl Belli Eder?

Gerçek aşkın emek ve güvenden ibaret olduğunu savunan başak kadınları aşık oldukları zaman sevdiği için emek verir onun hayatını kolaylaştırmak adına elinden geleni yapmaya koyulurlar. Herşey de olduğu gibi aşk da da kendini kontrol etmeyi çok iyi bilen başak burçlarının aşık olduğunu aşından öldüğünü asla anlamazsınız o herşeyi içinde yaşamayı sever. Aşk konusunda utangaç ve çekingenlerdir ancak aşık olduğu zaman kendini sahneye atıp alkış toplamaya çalışır bunu hoşlandığı kişiyi elde etmek için yapar iş açılmaya gelince açılamaz yanakları al al olur kaçamak bakışlarıyla herşeyi anlataya çalışır.

Başak Burcu Kadınının Gönlü Nasıl Alınır?

Başak kadınları çok güçlüdür ancak çok çabuk kırılabilirler. Özellikle aşık olduklarında kırılmaya çok açık olurlar. Ancak gönlünü almak çok kolaydır. Onlara ne kadar mükkemmel olduklarını anlatın onsuz ne kadar dağıldığınızı gösterin, dayanamayacak yelkenleri suya indiriverecektir hemen.