Koç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır: Koç erkeği aşkını nasıl belli eder?
Özel Yazı

Koç burcu erkeğinden hoşlanıyorsanız öncelikli olarak onların genel karakteristik özelliklerini bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Bu nedenle başlıca koç burcu erkeklerinin özelliklerine değinmemiz gerekmektedir.

Koç burcu erkeğinin genel özellikleri; zor ve güçlü bir karaktere sahip olmalarıdır. Çabuk parlayıp hiç beklemediğiniz şeylere sinirlenme potansiyelleri vardır. Neye sinirlendiklerini ve üzüldüklerini asla anlamanız mümkün değildir. Ancak aşık oldukları zaman hissettiği duyguları dolu dolu yaşarlar tam bir tutkulu aşk adamı olurlar. Tabi ki onu aşık edecek kadar etkileyebilmek hiç de kolay değildir.

Koç Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Koç burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız ilk yapmanız gereken görünümünüze özen göstermenizdir. Çünkü onlar bakımlı ve iddialı olan kadınları beğenirler ve onlar için her zaman ilk izlenim çok önemledir. Koç burcu erkeğinin kendilerine güvenleri çok yüksektir bu nedenle partnerlerinde de aynı özelliği görmek isterler. Özgüveni yüksek kadınlardan gözleri kesinlikle korkmaz aksine bunu fark ettikleri an  karşısındaki kişinin etkisi altına girmeye başlarlar.

Kılık kıyafetiniz onlar için çok önemlidir. Sizi ilk gördüğü an kıyafetiniz özensizse baştan onları kaybedersiniz. Bu burcun erkekleri çok cesur ve enerjiklerdir. Partnerlerinin de gözü kara ve cesur olmasını isterler. Bu nedenle onların yanında cesur olmaktan çekinmeyin mümkünse ilk görüşmenizde cesur kıyafetler tercih edin ve dişiliğinizi göstermekten çekinmeyin. Unutmayın; onlar iyi olanı değil her zaman mükemmeli ararlar.

İlk kez koç burucu erkeğiyle randevuya çıkıyorsanız bu randevuda yapacağınız tek şey iyi bir dinleyici olmanızdır.  Çünkü onlar baskın bir kişiliğe sahiplerdir ve tartışma konuşmalarını severler. Yapmanız gerek tek şey alıngan olmamak ve iyi bir dinleyici olduğunuzu onlara hissetmenizdir.

Koç burcu erkekleri genel anlamda sertlerdir. Duygularını en üst seviyede yaşarlar ve zekilerdir. Bu sebeple kendisi gibi güçlü ve zeki olan kadınlardan etkilenirler. Onlarla randevunuzda zekanızı ve güçlü bir karaktere sahip olduğunuzu; kendi özgür iradenizin olduğunu  ve fikirlerinizi cesurca savunduğunuzu sonuna kadar hissettirin.

Koç Burcu Erkekleri Aşkını Nasıl Belli Eder?

Koç burcu erkekleri ne kadar baskın bir karakter olup sözünün dinlenildiğini görmek istese de aşık oldukları zaman iplerini partnerine teslim ederler. Onlar için karakterlerinden ödün vermekten çekinmeyip ne fedakarlık yapması gerekiyorsa yaparlar. Aşık olduğu kişiyle güçlü bağ elde etmenin temelinin bakışlardan geçtiğine inanırlar bu nedenle onlarla sürekli göz teması kurmak isterler. Partnerlerinin gözlerinden tüm düşüncelerini anlayabildiklerini onlara hissettirirler.

Koç Burcu Erkeğinin Gönlü Nasıl Alınır?

Koç burcu erkeklerinin sert bir mizacı olmasına rağmen onları kırmak çok zor ve gönüllerini almak ise çok kolaydır. Alıngan bir yapıları hiç yoktur ve küçük jestlere hemen yelkenleri suya indirirler. Onu kırdınız mı hiç sorun değil sen haklısın aslında  demeniz ya da evet özür dilerim demeniz onlar için yeterlidir. Hala kırgın olduğunu düşünüyorsanız tuttuğu takımın maçına götürün onu tüm sinirini enerjisini orda atsın pamuk gibi olurlar.