Koç burcu erkeği özellikleri nelerdir: Koç burcunun olumlu, olumsuz ve fiziksel özellikleri!
Özel Yazı

Koç Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Koç burcunun erkeklerinin en önde gelen belirgin özellikleri liderlik vasıflarının çok yüksek olmasıdır. Kendileri güvenleri tam olan bu burcun erkekleri genellikle yönetici konumundadırlar. Komutanlar, genaraller ve üst düzey yöneticilerin burcu genellikle koç burcudur.

Her şeyin doğrusunu ve iyisini kendilerinin bildiklerini düşünürler ve bu nedenle tüm kararların kendileri tarafından verilmesi gerekiğini düşünürler. Otoriteyi ve düzeni çok severler ve hayat felsefeleri haline getirmeleridir. Koç burcu erkekleri çok enerjik ve fazla hareketlidirler.

Koç burçlarının genel özelliği olan inatçılık erkeklerinde de kişilik özelliklerinin en belirginidir. Dik başlıdırlar ve dediğim dedik tavırları çok fazladır. Verdikleri kararlardan çevirmek çok zordur. Koç burcu erkekleri bencillerdir. Sadece kendilerini düşünürler. Hatalarının konuşulmasını sevmezler ve her zaman kendilerinin haklı olduklarını düşünürler.

Bu burcun erkekleri son derece meraklıdır. Her şeyi sorgular ve merak ederler. Bu olayları çok irdelediği için çevresindekiler tarafından dışlanma riski içerisindedirler.

Koç byrcu erkekleri çok fazla enerjik olduklarından içi içlerine sığmaz ve çok heycanlıdırlar. Verdikleri reaksiyonlar her zaman fazladır bu nedenle etrafındakiler tarafından çekinililirler.

Koç burcu erkekleri çok merhametlidir ve cömertlerdir. Zor durumda olanlara yardım etmeyi çok severler. Kötü gün dostu burçtur. Tutumlu değillerdir. Kazandıklarının hepsini harcarlar asla gelecek planı yapıp bir kenara atmazlar. Enerjilerinin de verdiği etkiyle anı yaşamayı tercih etmekte çekinmezler.

Özgürlüğüne fazla düşkün olan koç burcu erkekleri kimseye hesap vermek istemezler bu nedenle sürekli kendi işlerinin patronları olmayı isterler.

Koç burcu Erkeğinin Olumlu Özellikleri

Enerjik ve eğlenceli olan koç burcu erkekleri aynı zamanda çok azimli ve çok çalışkanlardır. Hem eğlenip hem de eğlendirmeyi başaran bu burcun erkekleri korkusuz ve cesurlardır. Oldukça sevecen ve yardımseverlerdir. Fazlasıyla cömertlerdir.

Koç Burcu Erkeğinin olumsuz özellikkleri

Koç burcu erkeğinin en olumsuz özelliği dediğim dedik olup dik kafalı oluşlarıdır. Fazla inatçılardır ve hatalarını asla kabul etmezler. Bencillerdir ve partnerlerini aldatmaya meyillidirler.