Koç burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır: Koç kadını aşkını nasıl belli eder?
Özel Yazı

Koç burcu kadınından hoşlanıyorsanız öncelikli olarak onların genel karakteristik özelliklerini bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Bu nedenle başlıca Koç  burcu kadınının özelliklerine değinmemiz gerekir.

Koç  burcu kadınının genel özellikleri; Zeki, özgüvenleri yüksek, cesur, enerjik ve hayatı dolu dizgin yaşamayı seven bir burçtur koç kadınları.

Koç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Koç burcu kadını genel olarak çok seçicidir. İş partner seçimine geldiği zaman olayı daha da zorlaşmaktadırlar. Mantıkları her zaman ön plandadır. Aşık olsalar dahi mantıklarıyla hareket ederler her zaman. Kendisi ilişkilerinde sadık olduklarından sadakat mantığına çok inanırlar ve sadık olan erkelerden etkilenirler. Kendileri dik başlıdır ama kendileri gibi dik başlı karakterlerle zor geçinirler bu nedenle daha uysal, sadık, anlayışlı, sevecen, güçlü ama uzlaşmacı bir karaktere sahip ve zeki erkeklerden çok etkilenirler.

Beğenilmeyi ve övülmeyi çok sevdikleri için partnerlerinden de sürekli bunu duymak isterler. Sevilmek ve beğenilmek isterler. Kendisi doğal ve sevecen oldukları için eşine samimi tavırlar sergilemekten çekinmezler; aynısını eşlerinden de görmek isterler. Soğuk duran tiplerler anlaşamazlar. Koç kadını ile birlikte olmak istiyorsanız onu dinlemeyi bilmeli düşüncelerine saygı göstermeli ve yaptıklarını her zaman desteklemeniz gerekmektedir.

Koç  Burcu Kadını Aşkını Nasıl Belli Eder?

Koç burcu kadınları arkadaşlarına herhangi bir temasta bulunmaktan çekinirler. Ancak hoşlandıklarına daha rahat tavırlar sergileyip sürekli dokunup temas ederler. Koç burcu kadınları hoşlandığı kişileri eleştirmez laf sokup bozmaya çalışmaz onlara daha sevecen yaklaşmaya başlarlar. Önceden herhangi bir tanışmanız yok ise ve uzaktan sadece bakışıyorsanız koç burcu dayanamayıp sizden hoşlandığını sizin yanınıza gelerek söyler içinde asla tutamaz.

Koç Burcu Kadınının Gönlü Nasıl Alınır?

Koç bucunu fevri ve çabuk sinirlenen yapısıyla tanırız. Bu nedenle çabuk parlayıp çabuk sönme özellikleri vardır. Ancak gerçekten kırdığınızı düşünüyorsanız ona aslında bu konu  hakkında sen haklıydın demeniz yeterli olacaktır.