Kova burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır: Kova erkeği aşkını nasıl belli eder?
Özel Yazı

Kova burcu erkeğinden hoşlanıyorsanız öncelikli olarak onların genel karakteristik özelliklerini bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Bu nedenle başlıca kova burcu erkeklerinin özelliklerine değinmemiz gerekir.

Kova burcu erkeğinin genel özellikleri; eğlenceli, enerjik, sevecen, samimi, şefkatli, yardım etmeyi seven karakter özelliklerine sahiplerdir. En belirgin özellikleri özgürlüklerine çok düşkün oluşlarıdır.

Kova Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Kova burcu erkekleri genellikle özgürlüğünü kısıtlamayacağına inandıkları kadınlarla birlikte olmak isterler. Sürekli tartışma çıkaran ve hesap soran kadınlardan hiç haz etmezler. Kova burcu erkekleri eş arayışlarında aslında dost aramaktadırlar. Çünkü onların partnerliyle olan ilişkileri arkadaşlık dostluk ilişkisi barındırır.

Kova burcu erkeleri anne şefkatini çok severler bu nedenle kendilerine bir anne gibi bakan sahiplenen kadınları tercih ederler. Asil modern giyimli ve çağdaş fikirleri olan ileri görüşlü zeki kadınların çekimi altına çok kolay girerler; basit kadınlardan hiç haz etmezler. Kendini geliştirmeyi seven araştıran okuyan soran meraklı kişiliğe sahip kadınlar kova burcu erkelerinin ilgisini çabuk çekerler. Partnerlerinin güçlü karakterleri olsun ayakları yere sağlam bassın isterler.

Kova Burcu Erkekleri Aşkını Nasıl Belli Eder?

Kova erkeğinin çevresi çok geniştir sosyal ortamların aranılan yüzüdür. Bu nedenle sürekli bir yerlere çağırılırlar. Buna rağmen kova burcu sizin yanınızdan ayrılmıyorsa kova erkeği size aşık olmuş demektir. Zekilerdir ve zekalarına çok güvenirler ve son kararları hep kendileri verirler ancak aşık oldukları zaman son kararı her zaman partnerlerine bırakmak isterler.

Kova Burcu Erkeğinin Gönlü Nasıl Alınır?

Kova burcu erkelerinin pasif agresif karakterleri vardır. Kolay kolay küsmezler ancak küstüler mi affetmezler. Bu nedenle hatalıysanız özürle başlayın olaya, haklısın kelimesini bolca kullanmanızda fayda var. Bırakın onlarda içini döksün sizin hatalarınızı saysın, aldırmayın; bırakın rahatlasın, son olarak haklısın diyip konuyu kapatın gitsin.