Kova burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır: Kova kadını aşkını nasıl belli eder?
Özel Yazı

Kova burcu kadınından hoşlanıyorsanız öncelikli olarak onların genel karakteristik özelliklerini bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Bu nedenle başlıca kova burcu kadınının özelliklerine değinmemiz gerekir.

Kova burcu kadınının genel özellikleri; en önemli özellikleri özgürlüklerine çok düşkün olmalarıdır. Neşeli enerjik bir yapıları vardır. Çok fazla arkadaş canlısıdırlar. Girişkenlerdir şevkatli ve insanlara karşı duyarlı olmaları ile tanınırlar.

Kova Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Kova burcu kadınlar için saygı çok önemlidir bu nedenle aradıkları partnerlerinden saygılı olmasını ve kendilerine değer verdiğini göstermesini beklerler. Özgürlüğünü kısıtayan erkelerden kaçarak uzaklaşırlar hayatlarına müdahale etmeye çalışılmasından dahi nefret ederler.

Bakımlı giyimine düşkün ve dış görüntüsüne fazlasıyla önem veren erkeklerden çok etkilenirler. Kova burcu kadını yapmacıklığı hiç sevmez onlar için doğallık çok önemlidir. Cesur erkeklere ilgileri büyüktür. onlara fazla samimi davranmaya çalışmayın henüz ortda bişe yokken kendisine temas edilmesini dokunulmasını sevmezler.  Çabuk sıkılma ve ilgilerinin çabuk dağılması gibi durumkları vardır onları çok fazla sıkmamaya çalışın. Çevresi çok kalabalıktır özellikle de karşı cinsleriyle ancak bu duruma karışılmasını hiç sevmezler.

Kova Burcu Kadını Aşkını Nasıl Belli Eder?

Kova kadınları normalde aykırılıkları ile bilinirler ancak aşık oldukları zaman fazlasıyla normalleşirler. Kendi kurallarını yıkar ve duygusal gözleri nemli bir kadın haline gelirler. Olaylara objektif bakmada üstelerine yoktur ancak aşık oldukarında taraf tutmaktan hiç çekinmezler.

Kova Burcu Kadınının Gönlü Nasıl Alınır?

Çok çabuk küsme potansiyeli vardır kova kadınlarının ancak küstüğünü kabul etmezler fazla gururludurlar ancak alınmışsa koly kolay afetmezler. Doğrusunu sen bilirisin die başlayan cümleyi özürlerinle süsle sonra bırak o içindekini döksün rahatlasın sonra hemen barışır.