Oğlak burcu erkeği anlaştığı ve anlaşamadığı burçlar hangileri?
Özel Yazı

Oğlak burcu erkekleri kariyer odaklı oluşları ile tanınırlar bu nedenlede arkdaşlıklarını kendini bir adım ilereyi götürebileceğine inanacak insanlarla iyi dost olabilirler. Olgun bir bakış açısına sahiplerdir. bu nedenle çevresindekilerin danışacağı kişi oğlak burcu erkekleridir. Gelin birlikte böle çalışkan sorumluluk sahibi bir kişi kimlerle iyi anlaşır bir göz atalım.

Oğlak Burcu Erkeğinin Anlaştığı Burçlar

Başak burcu Boğa burcu Yengeç burcu Akrep burcu

Oğlak burcu erkekleri çalışkan ve sorumluluk sahibi oldukları için başak burçlarıyla çok iyi anlaşırlar. Çünkü başaklar kendilerine verilen işi layığıyla yerine getirmede çok ustadır oğlak erkeğinin tamda beklentisi budur. Başarı elde etmeyi seven başaklar oğlak burçlarının hayatlarında güvenerek sorumluluk teslim edebileceği tek karakterlerdir.

Oğlak burcu erkeğinin anlaştığı bir diğer burç ise boğalardır. Çünkü boğa burcunun maddiyata verdiği önem oğlak burcunun kariyer basamakları için çok önemlidir. Ekonomik olarak zekalarına güvenir ve hayatında boğa burcu çok önemli bir yere sahiptir. Çünkü boğaların strateji yapamdan asla adım atmayacaklarını çok iyi bilirler.

Yengeç burçlarının iyi niyetli oluşu aile bağlarına bakış açısı ve geleneksel tutumları oğlak burçlarının hayatlarında olmazsa olmazlarıdır bu nedenle kafa yapıları çok iyi uyuşur. Bir birlerini sözlerle değil gözleriyle çok iyi anlarlar.

Oğlak burcu erkeğinin bir diğer anlaştı insan ise akrep burçlarıdır. Akrep burçlarının hırsları ve sezgileri oğlak burçlarının onlara olan güvenini çok arttırır. Bu nedenle hayatlarında her zaman bir akrep burcu olmalıdır oğlak burcu erkeğinin.

Oğlak Burcu Erkeğinin Anlaşamadığı Burçlar

İkizler burcu Aslan burcu Yay burcu

Oğlak burcu erkekleri disiplinli sorumluluk sahibi ve çalışkan oluşlarıyla tanınırlar bu nedenle ikizler, aslan ve yay burçlarıyla iyi geçinemezler.

Disiplinli bir yaşayış tarzı olan oğlak erkekleri hayatı esnek yaşıyan ikizler burucunu hiç anlayamazlar ve sürekli tartışırlar.

Eğlence hayatını lüksü ve gösteriş yapmayı seven aslan burçları oğlak burçlarının kişiliklerine tamamıyla terslerdir. Çünkü oğlaklar ağır başlıdırlar.

Ayrıca oğlak burcu erkekleri eğlenceye düşkün risk almayı seven maceraperest yay burçlarıyla da anlaşamazlar. Çünkü oğlaklara göre hayat şakaya gelmez ve risk almak hiçde kolay değildir onlar için.